Arkadaşım, eğer kuralları çiğniyorsan sesin de kesilir mikrofonun da kapatılır. Toplantı başlamadan önce verilmesi gereken belgeleri toplantı sırasında okuyorlar, tamamen propaganda amaçlı konuşmalar yapıyorlar ve böyle dahası. Doğru düzgün medeni bir şekilde yapılmayacaksa bu toplantılar mikrofonun kesilmesi gayet normal. Amaçlarından saptırılması ve kuralların bilinmemesine adam ne yapabilir başka?
Videonun hepsini izlemezsen böyle kalırsın işte cahıl yorumlarınla. Kendisi seçimden önce ne kadar borç var ne kadar kaynak var biliyordu.
Mansur Yavaş suya zam istedi %80 zam olsun diye. CHP tarafı evet derken AKP tarafı çoğunlukta olduğu için zam kabul olmadı. Ankara lılara haşırttı blackport olacaktı.
Bu sadece biri.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Baştan sona olan kısmını koyuyorlar. Kısa olmasının sebebi adamın onlara söz vermemesi. Belediye meclisi kanununu çiğnemek suçuyla yargılanıyor.
Adam sizi şey yapsa gıkınız çıkmaz.
AKP kanun çiğnemiyor mu peki ? bu partide kara para aklama yok mu istanbulda sokağımda kaç kez sağlam yer kazılıp bozuk bırakıldı veya yeniden yapıldı kendim görüyorum yaşıyorum ekonomi olmuş çöp sen insanlara hiçbir şey anlatamazsın. Allah kimseyi iktidarı sapıttırdığı saptırdığı kadar sapıttırmasın saptırmasın.
İnceleme açan İçişleri bakanlığı manipulasyon böyle olmaz arkadaşım madem o manipulasyon market fiyatları araba fiyatlarıda mı manipulasyon. Osmangazinin fiyatıda mı manipulasyon bırak bu işleri.
AKP kanun çiğnemiyor mu peki ? bu partide kara para aklama yok mu istanbulda sokağımda kaç kez sağlam yer kazılıp bozuk bırakıldı veya yeniden yapıldı kendim görüyorum yaşıyorum ekonomi olmuş çöp sen insanlara hiçbir şey anlatamazsın. Allah kimseyi iktidarı sapıttırdığı saptırdığı kadar sapıttırmasın saptırmasın.
İnceleme açan İçişleri manipulasyon böyle olmaz arkadaşım o manipulasyon market fiyatları araba fiyatlarıda mı manipulasyon. Osmangazinin fiyatıda mı manipulasyon bırak bu işleri.
Sen damat ını başa getir olabilir mi olur getirirsin ama işini iyi yapmıyor o zaman alırsın alınmadı senelerce görevde tuttu sonra aldı yerine başka birini koydu tam doğru yola geldi dedim demez olaydım onuda aldı gitti saçma birini yerine koydu allak bullak etti her şeyi burası Türkiye yaşıyoruz her şeyi kendi gözümüzle şimdi reis helallik istesin.
Sen damat ını başa getir olabilir mi olur getirirsin ama işini iyi yapmıyor o zaman alırsın alınmadı senelerce görevde tuttu sonra aldı yerine başka birini koydu tam doğru yola geldi dedim demez olaydım onuda aldı gitti saçma birini yerine koydu allak bullak etti her şeyi burası Türkiye yaşıyoruz her şeyi kendi gözümüzle şimdi reis helallik istesin.
Seninde beynini yikamislar yazik vallahi sana bide kendine bakinca tarafsizim dersin.Adamlar engelledikleri halde bir suru sey yapiyorlar hala bos polemik pesindesiniz.Napalim gidip o ise yaramazlari secim benim anamin babamin bogazindan gececek ekmegi bos is olan 750 milyon dolarlik anka parka mi yatirayim.Ac kendi ac kardesim uyuyan sensin uyan su derin uykundan.Ulke bitti bitti Turkiye gibi zengin topraklara sahip ulkede tarimi bitirip bizi disaridan bugday alacak hale getirdiler ya siz hala uyuyun.1 sene kapali kalan esnaf aldigi destek toplamda 6 bin tl ye siz hala uyuyun.Ulke bitti olum siz hala uyuyun...
Seninde beynini yikamislar yazik vallahi sana bide kendine bakinca tarafsizim dersin.Adamlar engelledikleri halde bir suru sey yapiyorlar hala bos polemik pesindesiniz.Napalim gidip o ise yaramazlari secim benim anamin babamin bogazindan gececek ekmegi bos is olan 750 milyon dolarlik anka parka mi yatirayim.Ac kendi ac kardesim uyuyan sensin uyan su derin uykundan.Ulke bitti bitti Turkiye gibi zengin topraklara sahip ulkede tarimi bitirip bizi disaridan bugday alacak hale getirdiler ya siz hala uyuyun.1 sene kapali kalan esnaf aldigi destek toplamda 6 bin TL ye siz hala uyuyun.Ulke bitti olum siz hala uyuyun...
Yav hala öğrenemediniz konudan sapmamayı. Arkadaşım dediklerinde haklı olabilirsin fakat bu konudan tamamen saptırıyorsun. Yav Mansur hakkında bir şeyler söylesene neden malum parti hakkında görüş belirtiyorsun?