Neler Yeni

Çok Sıkıcı Birisiymiş Gibi Hissediyorum

stizzy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
stizzy
Merhaba dostlar, ben twitchte yayın yapan bir dostunuzum ama nasıl diyeyim birisi takip ettiğinde 5 dk sonra takipten çıkıyor ve bu benim moralimi bozuyor acaba ben çok sıkıcı birisi miyim diye kendime soruyorum. Kendi yayın tekrarlarımı izleyince keyif alıyorum ama izleyenler zevk alıyormu ondan endişeliyim, kafam uyuşturucu almış gibi olursa arkadaşlarla girdiğimde trollüyorum ama diğer türlü tryhardım ama değilimde garip bir durum. Size sorum şu bu sıkıcılığı nasıl üstümden atabilirim.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,633
İsim
Mert Can Ergün
twich kanalın ne

Saian SS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
440
İsim
Mehmet
herkes farklı kişilerden,tarzlardan keyif alır. mesela uthenera ve kendine müzisyen; birisi daha donuk bir karakterken, birisi daha renkli bir karakter. yani sen olduğun gibi davran, kendi kitleni yarat. seni sen olduğun için seven, izleyen insanlar olsun çevrende.

çok eğlenceli olmalıyım şakalar havada uçuşmalı 10 günde 1k izlenmeye ulaşmalıyım gibi düşünüyorsan yanlış yoldasın

Son düzenleme:

Microsoft

80+ Bronze
Merhaba dostlar, ben twitchte yayın yapan bir dostunuzum ama nasıl diyeyim birisi takip ettiğinde 5 dk sonra takipten çıkıyor ve bu benim moralimi bozuyor acaba ben çok sıkıcı birisi miyim diye kendime soruyorum. Kendi yayın tekrarlarımı izleyince keyif alıyorum ama izleyenler zevk alıyormu ondan endişeliyim, kafam uyuşturucu almış gibi olursa arkadaşlarla girdiğimde trollüyorum ama diğer türlü tryhardım ama değilimde garip bir durum. Size sorum şu bu sıkıcılığı nasıl üstümden atabilirim.
Benim tanıdığım bi arkadaş 2 senedir yayın yapıyor şuan 15 izleniyor max yane dedigim gibi gelişmek baya uzun sürüyor.

stizzy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
stizzy
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
twich kanalın ne
Özelden atayım hocam.
Mesaj otomatik birleştirildi:

herkes farklı kişilerden,tarzlardan keyif alır. mesela uthenera ve kendine müzisyen; birisi daha donuk bir karakterken, birisi daha renkli bir karakter. yani sen olduğun gibi davran kendi kitleni yarat. seni sen olduğun için seven izleyen insanlar olsun çevrende.

çok eğlenceli olmalıyım şakalar havada uçuşmalı 10 günde 1k izlenmeye ulaşmalıyım gibi düşünüyorsan yanlış yoldasın
Çok haklısın hocam böyle devam edeceğim, teşekkürler cevabınjz için.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,013
İsim
Oğuz Oğuz
Hocam belki de twtich yayıncısı olmamalısın. Her yayıncı açıp izlenecek diye bir olay yok. Büyük yayıncılar sohbetleri sardığı için izleniyor. Belki sizinde sohbetiniz çok iyidir ama şans işte patlamanız lazım. Yayınları çok paralar kazanma umudu ile açıyorsanız üzülürsünüz. her konu da böyle bu.

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,449
İsim
Mert Metshi
Sıkıcılıkla alakası yok hocam seni kimse tanımıyor herkes diğer ünlü kişileri izliyor seni tanımaları için zaman lazım en az 2 yıl yayın yap

stizzy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
stizzy
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yayınları çok paralar kazanma umudu ile açıyorsanız üzülürsünüz. her konu da böyle bu.
Hocam amacım bu değil ama ünlenip chat ile konuşmak, sorular sorup cevaplamak kısa chat ile etkileşimde olmak istiyorum, birşeyler olduğunda onlarla gülüp ağlamak istiyorum, örneğin elraen çok iyi muhanbeti var yeri geliyor ağlatıyor yeri geliyor gülmekten karın ağrıtıyor.

Sıkıcılıkla alakası yok hocam seni kimse tanımıyor herkes diğer ünlü kişileri izliyor seni tanımaları için zaman lazım en az 2 yıl yayın yap
Az popüler bir oyundan büyümeye çalışsam nasıl olur?

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,013
İsim
Oğuz Oğuz
Hocam amacım bu değil ama ünlenip chat ile konuşmak, sorular sorup cevaplamak kısa chat ile etkileşimde olmak istiyorum, birşeyler olduğunda onlarla gülüp ağlamak istiyorum, örneğin elraen çok iyi muhanbeti var yeri geliyor ağlatıyor yeri geliyor gülmekten karın ağrıtıyor.

İşte hocam aslında herkesin hayali öyle ama. Şans işi. Ortam işi. Elraen çok samimi olduğu için izleniyor.
Az popüler bir oyundan büyümeye çalışsam nasıl olur?

The Last Dragonborn

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Fazla özenti olma, kendine özgü şeyler yao, seni illa seven ve tavsiye eden kişiler çıkacaktır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,160
Üyeler
161,672
Son üye
yuki35
Top Bottom