BerkayGrgl
80+
- Reaksiyon skoru
- 73
Son düzenleme:
Avrupa’daki camiler kilise yapılırsa tepkiniz ne olur? Sadece merak ediyorum. Bunun sonuçları kötü olmaz umarım, iktidarın yaptığı hataların bedelini ödemekten bıktık.86 yıldır ibadetimizi yapamadığımız Ayasofya Camii Allah'a şükürler olsun Danıştay kararı ile beraber ibadere tekrardan açıldı. ------UYGUNSUZ KISIM YÖNETİM TARAFINDAN DÜZENLENMİŞTİR------
Aynen kardeşim ibadet etmek yıpratır bravo harika düşünce. ne de olsa ibadet ederken duvarları yumrukluyoruz. yazık sana yazıkBaşka cami mi yok namaz kılmak için? İbadethaneye çevirmek Ayasofya'yı yıpratır. Zarar verir.
Mustafa Kemal Atatürkün yani öyle mi ?Ayasofya, Fatih Sultan Mehmet Han'ın İstanbul'u fethettikten sonra kiliseden cami ye çevirip cuma namazını kıldığı yerdir.Müslümanların hakkıdır.Verilen bu kararın yıllar öncesinden verilmesi gerekiyordu.Ve İnşAllah Fatih Sultan Mehmet Han'ın dediği gibi Allah'ın gazabı Ayasofyayı müzeye çevirenlerin üzerine olsun.
Yapamazlar. Yapmaya kalkarlarsa Allah'ın ordusunu tam karşılarında bulurlar!Avrupa’daki camiler kilise yapılırsa tepkiniz ne olur? Sadece merak ediyorum. Bunun sonuçları kötü olmaz umarım, iktidarın yaptığı hataların bedelini ödemekten bıktık.
Ayasofya, İstanbul'un İslam beldesi olduğunun ilk örneklerindendir.O yüzden seni bilmemde bizim için önemli açılması.Başka cami mi yok namaz kılmak için? İbadethaneye çevirmek Ayasofya'yı yıpratır. Zarar verir.
bos yapma kardeşim cami yıkılmaz alınan karar yanlis ama dinle alay etmen komik degilEn iyisi yıkalım beyler kavgaya gerek yok. Çekici alın gidelim.
Neyi anlamak istersen onun...Mustafa Kemal Atatürkün yani öyle mi ?