snowfoxstache
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 4,035
maalesef günümüzde milletin efendilerinin durumları ortada.Bu cevabiniz hosuma gitmedi. Koylu milletin efendisidir, kalesidir
maalesef günümüzde milletin efendilerinin durumları ortada.Bu cevabiniz hosuma gitmedi. Koylu milletin efendisidir, kalesidir
Allah’ın ordusunda kimler var? Doğu Türkistan’a zulmedenleri destekleyenler mi?Yapamazlar. Yapmaya kalkarlarsa Allah'ın ordusunu tam karşılarında bulurlar!
Ssadece soyadına göre değil yaptığın açıklamaya göre soyadınla bağdaştırdım.Soy isime göre insan belirlemek? Bu konu hakkında daha fazla konuşmayalım, aramız bozulmasını istemiyorum.
Herkese iyi akşamlar konu üstünde başka şeyler yazmayacağım. Kırdığım veya sinirini bozduğum biri varsa özür diliyorum.Ssadece soyadına göre değil yaptığın açıklamaya göre soyadınla bağdaştırdım.
aynen aynen.Yapamazlar. Yapmaya kalkarlarsa Allah'ın ordusunu tam karşılarında bulurlar!
Aynen en iyisi Sistem toplamak.Konuda kimin ne düşündüğü umrumda bile değil ama sohbetler hitaplar çok yanlış. Önce birbirimizle konuşmayı öğrenmemiz gerekiyor kutuplaştırıcı ithamlarda bulunmak ülkenin vahim durumunun göstergesi gerçekten çok yazık yapmayın dostlar.
knka hiç gerek yok özür dilenicek bişey de yok herkes özgür sonuçta ifadelerindeHerkese iyi akşamlar konu üstünde başka şeyler yazmayacağım. Kırdığım veya sinirini bozduğum biri varsa özür diliyorum.
sen mi varsın ordunun başında MCLASJASCJFKHFCHA mescidi aksaya girdiklerinde allahın ordusu nerdeydi kardeş bomboşsunuız bomboşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşYapamazlar. Yapmaya kalkarlarsa Allah'ın ordusunu tam karşılarında bulurlar!