Yasineymen
80+
- Reaksiyon skoru
- 46
16mb hızla normalKaç saattir indirmeye çalışıyorum
16mbps internet var ama normal mi
Wifi ise her hangi bir 3. taraf alet mi aldınız yoksa anakartın kendi sattığı wifi adaptörü müdür ethernet ise bazı ayarlar var youtubeda onlara bakabilirsiniz tekrar düzelmezse internet paketinizi yükseltinKaç saattir indirmeye çalışıyorum
Ethernet kablosu ile BağlandımWifi ise her hangi bir 3. taraf alet mi aldınız yoksa anakartın kendi sattığı wifi adaptörü müdür ethernet ise bazı ayarlar var youtubeda onlara bakabilirsiniz tekrar düzelmezse internet paketinizi yükseltin
Ama olması gereken değeri mi alıyorumBunu anlamanın çok basit bir yolu var öncelikle sana verdiğim siteye gir ve internet mbps değerini gir, sonra kaç gb indirme yapacağını gir sana ne kadar sürede indirebilceğini gösteriyor
![]()
Download Time Calculator - Calculate Download time
downloadtimecalculator.com
O zaman olması gereken değeri almıyorsun anlık olarak takip edebiliyorsun zaten indirme hızınıEthernet kablosu ile Bağlandım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ama olması gereken değeri mi alıyorum
5 saat küsur diyor ama
5 saati geçti yarısını indirmedi daha
Oyun indirmek için en az 50 mbps lazımEthernet kablosu ile Bağlandım
Ama olması gereken değeri mi alıyorum
5 saat küsur diyor ama
5 saati geçti yarısını indirmedi daha
Hangi internete geçmeliyim
Ve fiber mi olmalı?
Kaç mbps yeterli olur
Steamden oyun indirmek için
35 idare eder miO zaman olması gereken değeri almıyorsun anlık olarak takip edebiliyorsun zaten indirme hızını
Oyun indirmek için en az 50 mbps lazım
Bende 35 mbps kullanıyorum 11 ms üstüne çıkmıyorum çoğu oyunda, indirme yaparken yetersiz gelebilir ama, vdsl daha kaliteli bir kablo kısaca geçmelisin35 idare eder mi
Oyun oynarken yeterli olur mu 16mbps yoksa
Em fazla 35 oluyor
Ve VDSL ye geçmeli miyim
Ne farkları olur
En az 100 e geç rahatlarsın35 idare eder mi
Oyun oynarken yeterli olur mu 16mbps yoksa
Em fazla 35 oluyor
Ve VDSL ye geçmeli miyim
Ne farkları olur
Bende 16 mbps kullanıtordum 50 mbps geçtim aşırı sinir eder insanı o bekleme süresi. 50 mbps ile 50 GB oyunu 2 saatte indirebiliyorum. 50 mbps saniyede 6 mb indirir, 16 ise 1.9 mb felan yani aşırı düşük yükselt acilen.Kaç saattir indirmeye çalışıyorum