Neler Yeni

Çok yemeyip gün boyu bilgisayar başında oturursam kilo alır mıyım?

Rivyalı Geralt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,502
İsim
Gerald
İlgilendiği Kategoriler
YKS , League of Legends , witcher serisi , fantastik kitaplar
Ben 15 saat bilgisayardayım yemek ne az ne çok yerim. Ona rağmen 62 kiloyum. Bence en çok genlerle alakası var bu işin.

3.George

80+ Bronze
knk bok gibi görünüşün olur.kalkın bi spor yapın en azından akşam falan.
Mesaj otomatik birleştirildi:

tabikide eriyor.ayrıca yag adam olmak çok çok daha kötüdür.kendim kilo verip vücut yaptım iyi biliyorum.iskelet olmak her türlü daha iyi.
Şu an zaten hafifden yağ adamım. Yağlıyım. İskelet kötü bence.

Ben 15 saat bilgisayardayım yemek ne az ne çok yerim. Ona rağmen 62 kiloyum. Bence en çok genlerle alakası var bu işin.
Yemiyorsundur bence.

Çıkın gezin spor yapın , ilerde çok çekersiniz ( bel ağrısı)
Kambur oturmazsak bel ağrısı olacağını sanmıyorum.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,458
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi

sezerbey98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
500
İsim
Sezer Aktaşlı
Vücudunun yaktığı kaloriyi geçmediğin sürece kilo almazsın. İster PC başında ol ister koş . Fakat sen PC başında oturdukça metabolizmanı tembelleştirirsin ve vücudun gün geçtikçe daha az kalori yakar. Gittikçe az yesen bile bir yağlanma yaşarsın.

Kısacası her türlü evet kilo alırsın. Metabolizmanı tembelleştirerek . Bunu pandemide ben yaptım ve 70'den 95 kiloya çıktım. Şimdi fitness yapıyorum 89 oldum ama 19 Kilo fazlam hala var

Birol Azak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
986
İsim
Birol azak
Ben günde 12-13 saat pc başındayım günde 3-4 öğün yiyorum ama aynı zamanda spor yapıyorum kilom sağlıklı bir şekilde artıyor.

3.George

80+ Bronze
Vücudunun yaktığı kaloriyi geçmediğin sürece kilo almazsın. İster PC başında ol ister koş . Fakat sen PC başında oturdukça metabolizmanı tembelleştirirsin ve vücudun gün geçtikçe daha az kalori yakar. Gittikçe az yesen bile bir yağlanma yaşarsın.

Kısacası her türlü evet kilo alırsın. Metabolizmanı tembelleştirerek . Bunu pandemide ben yaptım ve 70'den 95 kiloya çıktım. Şimdi fitness yapıyorum 89 oldum ama 19 Kilo fazlam hala var
Ben zaten hareketli ve az yememe rağmen 1 ayda 5 kg almıştım. Biraz bilgisayar da vardı.

Bir de metobolizma nasıl tembelleşiyor.

Ben günde 12-13 saat pc başındayım günde 3-4 öğün yiyorum ama aynı zamanda spor yapıyorum kilom sağlıklı bir şekilde artıyor.
Spor yaptığındandr.

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Ben uyuyana kadar pc basindayım yemegimi de yiyom kilo almıyom

sezerbey98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
500
İsim
Sezer Aktaşlı
Ben zaten hareketli ve az yememe rağmen 1 ayda 5 kg almıştım. Biraz bilgisayar da vardı.

Bir de metobolizma nasıl tembelleşiyor.

Spor yaptığındandr.

Sana şöyle diyeyim. Eğer sürekli diyetle beslenirsen kilo vermen durur. Bazen metabolizmayı hızlandırmak için fastfood bile yemen gerekir bunu diyetisyenler de söyler. Ayrıca hareketli yaşamdan kastın nedir bilmiyorum ama bir insan normalde her gün yürür bir yere gider gelir Allah böyle yaratmış . Senin de her hareketin bir enerji harcatır. Sen sırf oturuyorsan nefes alıp verme hariç vücudunu tembelleştiriyorsun. Metabolizman yavaşlıyor.

Düşünsene kalp atımın bile hızlanmıyor , enerji çok az harcıyorsun , metabolizma neden normal seviyede kalsın ki ? Az yemek bile bir süre sonra kilo vermeyi yavaşlatabiliyor , bir anda yediğin ağır şeyler hızlandırabiliyor mesela. Bunu araştırıp öğrenmeni öneririm anlayacaksın ne dediğimi

Ben uyuyana kadar pc basindayım yemegimi de yiyom kilo almıyom

Demek ki genç ve gelişmekte olan bir arkadaşımızsın. 21 yaşından sonra bu pek mümkün değil :) Şayet 21'den büyüksen cidden metabolizman fişek gibi yiyip kilo almayan tiplerdensindir

3.George

80+ Bronze
Sana şöyle diyeyim. Eğer sürekli diyetle beslenirsen kilo vermen durur. Bazen metabolizmayı hızlandırmak için fastfood bile yemen gerekir bunu diyetisyenler de söyler. Ayrıca hareketli yaşamdan kastın nedir bilmiyorum ama bir insan normalde her gün yürür bir yere gider gelir Allah böyle yaratmış . Senin de her hareketin bir enerji harcatır. Sen sırf oturuyorsan nefes alıp verme hariç vücudunu tembelleştiriyorsun. Metabolizman yavaşlıyor.

Düşünsene kalp atımın bile hızlanmıyor , enerji çok az harcıyorsun , metabolizma neden normal seviyede kalsın ki ? Az yemek bile bir süre sonra kilo vermeyi yavaşlatabiliyor , bir anda yediğin ağır şeyler hızlandırabiliyor mesela. Bunu araştırıp öğrenmeni öneririm anlayacaksın ne dediğimi
Ben 1 ayda 5 kg aldığımda okula gidip geliyordum sık hareket ediyordum fakat eve gelince pc başındaydım. Şu an yemek yemeğe kalkıyorum o kadar. Yiyorum tekrar başındayım. Gece 1-2'ye kadar, sabah 9-10dan birde.

Vsermet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
581
İsim
Volkan
Şu an zaten hafifden yağ adamım. Yağlıyım. İskelet kötü bence.

Yemiyorsundur bence.

Kambur oturmazsak bel ağrısı olacağını sanmıyorum.
Tecrubeyle sabit , liseden beridir bilgisayarım var ki 2000 yıllarına takabul ediyor ben de sizin gibi bilgisayar başında çok zaman geçiriyordum. Bel ağrısı ister dik dur ister kambur sandalyede oturduğun için yılların birikimiyle oluyor. Spor yaparak vücudu esnetmek gerek. Bir de sandalye oturma şeklimizde önemli ilerde çeşitli hastalıklara da davetiye çıkarabilir .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,528
Üyeler
164,324
Son üye
RecBEYY
Top Bottom