Kilo biraz da bünyeye bağlı ama genelde alınıyor ayrica kilo almazsanız bile hareketsiz yaşam çok tehlikeliBu yaz pc başında hareketsiz olacağımda, çok yemesem öğünlerde maks 2 ortalama 1 tabak yersem çok kilo alır mıyım? Ya da almam değil mi?
dostum burada insdanlar her konuda konuşuyor ve bu güzel bişeyDonanım arşivi, donanım arşivliğinden çıkıyor..
Stresli oyunValo ile ne alakası var ki?
Herkesin metabolizması farklı günde 1 öğün bile yiyip kilo alıcak insanlarda varBu yaz pc başında hareketsiz olacağımda, çok yemesem öğünlerde maks 2 ortalama 1 tabak yersem çok kilo alır mıyım? Ya da almam değil mi?
Ben öküz gibi yemek yiyorum 2 aydır 2 ay önce 52 kilo felandım şimdi 51,4 gözüküyor ne kadar yesemde artmıyor bu aralar spor yapıyorum kollarım felan şişti heralde spor yapıyım derken morardı damarlar **Herkesin metabolizması farklı günde 1 öğün bile yiyip kilo alıcak insanlarda var
Günde 6-7 tabak yiyip kilo almayacak insanlarda var
IQ mü düşürüyor?Beyinden yakar göbekten alırsın. Az sokağa çık.
Ben yapmıyorum spor.Ben öküz gibi yemek yiyorum 2 aydır 2 ay önce 52 kilo felandım şimdi 51,4 gözüküyor ne kadar yesemde artmıyor bu aralar spor yapıyorum kollarım felan şişti heralde spor yapıyım derken morardı damarlar **
Yapma ** ztn ben bıraktım oneydi ya normal spro yapınca şişmiyordu normal kolunu bi yere vurunca şişer ya öyle şişiyordu fazla abartmayın spor yaparkende naparsanız yapınIQ mü düşürüyor?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben yapmıyorum spor.