Owlore
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 324
sizin attığınız da güzel fiyatı hangisi uygun gelirse bu ikisinden birini alınReis Sence Hangisini Alayım ?
Sizin önerdiğiniz
![]()
Benim Bulduğum
![]()
Schneider APC 5 ÇIKIŞLI AKIM KORUMALI PRİZ SİYAH PME5B-GR - idefix
Schneider APC 5 ÇIKIŞLI AKIM KORUMALI PRİZ SİYAH PME5B-GR ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm Grup Priz Uzatma Kabloları ürünleri için idefix`i ziyaret edin.www.idefix.com
(Benim bulduğum fiyatı biraz yüksek Bakıyorum güzel bir kampanya bulursam onun ile falan 500TL alabilirsem daha iyi sanki ?)
Tunçmatik daha uyguna geliyor Onu Alacam'da Acaba Kaç gün sürüyor ortalama kargo ?sizin attığınız da güzel fiyatı hangisi uygun gelirse bu ikisinden birini alın
en kötü 4 günTunçmatik daha uyguna geliyor Onu Alacam'da Acaba Kaç gün sürüyor ortalama kargo ?
Yani Amazonda vs. kargo geleceği tarih vs. Belirtiliyor ama bunda bu konu hakkında hiç bir şey yok ?
(Pazaramada ortalama ne kadar sürede geliyor kargolar ?)
neredesiniz İstanbuldaysanız yarına gelir ben doğu karadeniz için söyledimBenim acelem var biraz hocam Max yarın alabileceğim bir ürün olursa daha iyi olur
ben satın almadım elimden geçti bi ara değerleri ölçünce fiyatına göre gayet iyiydiSiz Ne zaman Aldınız Hocam ?
Ayrıcaa Aynı Satıcıdan mı aldınız ??
orayı düşünemedikXD Hocam 2 Gündür sipariş verdim ve Satıcı kargolamadı satıcıya Talep yolladım hiç birinede dönüş sağlamadı
(Muhtemelen Pazarama'da Hesap açtığını bile unutmuş)
Hocam Hâla Kargo'da diyor Müşteri temsilcisiyle konuştum Adam kargoya vermiş diyor ama uylamada hâla hazırlanıyor aşamasında iptal'de edilmiyor Kargo'da olmamasına rağmen ürün Kargo'da iptal edemezsiniz diyor XD neyse bakacaz artıkorayı düşünemedik![]()