❌İndirim Bitti! Cola Turka 1.5 lt 27 TL

Güzel fiyat,Le Cola'nın 1.5 litreliği bile 34 TL olmuşken bu fiyata alınır bence.

Dolaba atin hocam kola soğuk içilir ılımadigi surecede kaybetmez gazini
Kapağını bi kere açtıktan sonra istersen sıvı nitrojen kapla kral her türlü gidiyor o gaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Güzel fiyat,Le Cola'nın 1.5 litreliği bile 34 TL olmuşken bu fiyata alınır bence.
Oha wtf
IMG_9965.jpeg

Coca cola böyleyken kim onu niye alsın ki? 2.5L mi yazacaktınız acaba

Şokta 2.5 litresi 39 lira

şahsen eskiden 2.5 litreyi 1 günde içerdim şuan içemiyorum 3 günü buluyor ve çöp oluyor 1-1.5 lt almak daha mantıklı bu yüzden

Kapağını bi kere açtıktan sonra istersen sıvı nitrojen kapla kral her türlü gidiyor o gaz

Oha wtf
Alıntıyı görüntüle
Coca cola içmiyorum :) İçmeyenlerde varsa alabilir.

Oha wtf
Alıntıyı görüntüle
coca cola boykot oldugundan kimse almadigindan fiyatlari düsürüyorlar dostum bu ssdeki normal fiyat değil indirimli fiyat

şahsen eskiden 2.5 litreyi 1 günde içerdim şuan içemiyorum 3 günü buluyor ve çöp oluyor 1-1.5 lt almak daha mantıklı bu yüzden

Coca cola içmiyorum :) İçmeyenlerde varsa alabilir.
büyük ailelerde 2,5 değil 5 litre bile yetmiyor herkes 2 bardak içse bitiveriyor

coca cola boykot oldugundan kimse almadigindan fiyatlari düsürüyorlar dostum bu ssdeki normal fiyat değil indirimli fiyat
Tamam da coca cola yı bu nedenle almayıp le cola alan varsa vay onun zevkine diyim. Direkt hiç almaz öyle birisi bence bu renklendirilmiş su olan le colayı crown colayı falan niye alsın ki diye düşündüm.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,193,002
Üyeler
189,369
Son üye
brk41
Geri