- Reaksiyon skoru
- 1,668
4 al 3 öde ile adet fiyatı 27 TL'ye geliyor değerlendirebilirsiniz.
Şokta 2.5 litresi 39 lira
tek kişi içecekse 2.5 litreyi bitirene kadar şerbet oluyorŞokta 2.5 litresi 39 lira
Bununda Stoğu Bitmiş
4 al 3 öde ile adet fiyatı 27 TL'ye geliyor değerlendirebilirsiniz.
Dolaba atin hocam kola soğuk içilir ılımadigi surecede kaybetmez gazinitek kişi içecekse 2.5 litreyi bitirene kadar şerbet oluyor
yok kral kaybediyor ya açtıktan 2 gün sonra gaz falan kalmıyor dolapta olsa dahiDolaba atin hocam kola soğuk içilir ılımadigi surecede kaybetmez gazini
Kapağını bi kere açtıktan sonra istersen sıvı nitrojen kapla kral her türlü gidiyor o gazDolaba atin hocam kola soğuk içilir ılımadigi surecede kaybetmez gazini
Oha wtfGüzel fiyat,Le Cola'nın 1.5 litreliği bile 34 TL olmuşken bu fiyata alınır bence.
Şokta 2.5 litresi 39 lira
Coca cola içmiyorumKapağını bi kere açtıktan sonra istersen sıvı nitrojen kapla kral her türlü gidiyor o gaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Oha wtf
Alıntıyı görüntüle
Coca cola böyleyken kim onu niye alsın ki? 2.5L mi yazacaktınız acaba
coca cola boykot oldugundan kimse almadigindan fiyatlari düsürüyorlar dostum bu ssdeki normal fiyat değil indirimli fiyatKapağını bi kere açtıktan sonra istersen sıvı nitrojen kapla kral her türlü gidiyor o gaz
Oha wtf
Alıntıyı görüntüle
Coca cola böyleyken kim onu niye alsın ki? 2.5L mi yazacaktınız acaba
büyük ailelerde 2,5 değil 5 litre bile yetmiyor herkes 2 bardak içse bitiveriyorşahsen eskiden 2.5 litreyi 1 günde içerdim şuan içemiyorum 3 günü buluyor ve çöp oluyor 1-1.5 lt almak daha mantıklı bu yüzden
Coca cola içmiyorumİçmeyenlerde varsa alabilir.
Tamam da coca cola yı bu nedenle almayıp le cola alan varsa vay onun zevkine diyim. Direkt hiç almaz öyle birisi bence bu renklendirilmiş su olan le colayı crown colayı falan niye alsın ki diye düşündüm.coca cola boykot oldugundan kimse almadigindan fiyatlari düsürüyorlar dostum bu ssdeki normal fiyat değil indirimli fiyat
Tat farkı oluyor ama gerçekten, 1lt ile 2.5 lt arasındaŞokta 2.5 litresi 39 lira