her gaming gecesinde düşüyor ya da vatan indirimlerinde27 ye link varmı bakayım
biraz da düzgün dursun istiyorum beyaz kasa alıcam akvaryumher gaming gecesinde düşüyor ya da vatan indirimlerinde
kuponla 30.5 a geliyor colorfulher gaming gecesinde düşüyor ya da vatan indirimlerinde
illa beyaz istiyorsan alınır bende 5070ti olanı var çok iyi kart. Herhangi bir ayar yapmadım üstündeki oc tuşu açık sadecebiraz da düzgün dursun istiyorum beyaz kasa alıcam akvaryum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kuponla 30.5 a geliyor colorful
hocam felaket duruyor kart malzeme kalitesi nasılilla beyaz istiyorsan alınır bende 5070ti olanı var çok iyi kart. Herhangi bir ayar yapmadım üstündeki oc tuşu açık sadece
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Sondaki cs fotosunda kasa çok sıcak ortamda yerde duruyordu.
şu anda da böyle
Alıntıyı görüntüle
hangi işlemci ile kullanıyorsun ben 5 7600x b650m dsh3 ile kullanıcağım 32 ram 6400 mhz de ramim var pny ninilla beyaz istiyorsan alınır bende 5070ti olanı var çok iyi kart. Herhangi bir ayar yapmadım üstündeki oc tuşu açık sadece
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
şu anda da böyle
Alıntıyı görüntüle
benim kasa da böyle umarım sığar kart 30 cm diyor kasam maks 34 destekliyorilla beyaz istiyorsan alınır bende 5070ti olanı var çok iyi kart. Herhangi bir ayar yapmadım üstündeki oc tuşu açık sadece
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
şu anda da böyle
Alıntıyı görüntüle
İmzadaki sistemi kullanıyomhocam felaket duruyor kart malzeme kalitesi nasıl
hangi işlemci ile kullanıyorsun ben 5 7600x b650m dsh3 ile kullanıcağım 32 ram 6400 mhz de ramim var pny nin
benim kasa da böyle umarım sığar kart 30 cm diyor kasam maks 34 destekliyor