Evet var. İşlemci 300watların üzerine çıkıyor. Stabilden ziyade işlemciye zarar gelicek gibiStabil çalışıyorsa kurcalama illa zorla frekans yükselticem derken sistemi siyah ekrana sokarsın.
Bu markada bir şey aklıma takıldı. Windows kapatma tuşu yanında uyku modu seçeneği varmı?
İyi o zaman. Çin anakartlarının hepsinde uyku modu yoktu ya ondan sordum. Varsa alabilirim bende bu markadan. Hem ucuz hem kaliteliye benziyor.Evet var. İşlemci 300watların üzerine çıkıyor. Stabilden ziyade işlemciye zarar gelicek gibi
Ramlerin Hangi ramler x2 dual olarak mı aldın tek tek mi b650m plus v15 var. Xmp 1 yada 2 açınca direkt profil aktif olmuyor mu?
8x4 hocam benim ramler 8*2 almıştım ilk bütçede sonra ilave olarak 8*2 daha aldım. 5600mhzde kalıyor. Kendim yükseltmeye çalıştığımda ise 6000 mhz olarak açılıyor ama oyun girince sistem kapanıyor.Ramlerin Hangi ramler x2 dual olarak mı aldın tek tek mi b650m plus v15 var. Xmp 1 yada 2 açınca direkt profil aktif olmuyor mu?
E normal 8*4 yaptığın için yüksek mhz çıkamaz zaten. 4 slot doldurunca Am5de hız düşer. 8x4 kit almamışsın öyle yapacağına 16x2 yapsan daha iyiydi.8x4 hocam benim ramler 8*2 almıştım ilk bütçede sonra ilave olarak 8*2 daha aldım. 5600mhzde kalıyor. Kendim yükseltmeye çalıştığımda ise 6000 mhz olarak açılıyor ama oyun girince sistem kapanıyor.
Ama bios update öncesi 6200de kullanabiliyordum bios update yapınca her şey sıfırlandı şimdi ne işlemciyi zapt edebiliyorum nede başka adam akıllı ayar yapabiliyorumE normal 8*4 yaptığın için yüksek mhz çıkamaz zaten. 4 slot doldurunca Am5de hız düşer. 8x4 kit almamışsın öyle yapacağına 16x2 yapsan daha iyiydi.
Bendeki amd sistem olduğu için ayar söyleyemiyorum ama Intel için biostan w kısma vardı onu bul yoksa da eco mode diye aratıp onu aç bi.Ama bios update öncesi 6200de kullanabiliyordum bios update yapınca her şey sıfırlandı şimdi ne işlemciyi zapt edebiliyorum nede başka adam akıllı ayar yapabiliyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İşlemciyi zapt edemediğim için nzxt x53 le https://www.akakce.com/islemci-sogu...a-islemci-sivi-sogutucu-fiyati,622892699.html bunu aldım gelince takıcam
Almayın önermem. 2 3k fazla verin msi falan alın.İyi o zaman. Çin anakartlarının hepsinde uyku modu yoktu ya ondan sordum. Varsa alabilirim bende bu markadan. Hem ucuz hem kaliteliye benziyor.
300watt Ne gibi durumlarda oluyor? oyunmu?
EFI update mi yaptın?Ama bios update öncesi 6200de kullanabiliyordum bios update yapınca her şey sıfırlandı şimdi ne işlemciyi zapt edebiliyorum nede başka adam akıllı ayar yapabiliyorum
İşlemciyi zapt edemediğim için nzxt x53 le https://www.akakce.com/islemci-sogu...a-islemci-sivi-sogutucu-fiyati,622892699.html bunu aldım gelince takıcam
Bendeki amd sistem olduğu için ayar söyleyemiyorum ama Intel için biostan w kısma vardı onu bul yoksa da eco mode diye aratıp onu aç bi.
Almayın önermem. 2 3k fazla verin msi falan alın.
EFI update mi yaptın?
13. 14.nesil varsa tdp kısıtlama gelmişti onu bulup açarsan rahatlar önce bi eco mode dene.Alıntıyı görüntülebu update yaptıktan sonra her şey değişti. Performans arttı işlemci bakımından 5.2 ghz aldığım zaman işlemciyi standart halinden %12-%15 arası fark oluyor ama güç çekmesinin limiti sadece sıvı soğutma belirliyor![]()