Neler Yeni

Yardım Colorful BATTLE-AX B650M-PLUS WiFi V15 Anakart nasıldır?

Captain Barbossa

80+ Bronze
Bunu bulduk hocam çin olunca çekindik. V14 mü v15 mi diyosun hangisi alınır? (V14: 15 fazlı wifisi yok) (v15: 13 fazlı wifisi var) başka ne farkları var bilemiyorum
Kullanan kişlerin yorumlarına kulak verirsen senin için daha iyi olur. Yukarda arkadaşın bıraktığı linkten bile girince google tarnslate ile türkçeye bile çevirebiliyorsun her şeyi bioslar dahil.. Dünyadaki tek dil Güzel Türkçemiz değil tabii ki globalde ingilizce ve çince gibi şeylerde var.

İngilizce bile olsa yeterli.

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-02-13 145846.png
    Ekran görüntüsü 2025-02-13 145846.png
    888 KB · Hit: 12

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,021
İsim
Hacı
Bunu bulduk hocam çin olunca çekindik. V14 mü v15 mi diyosun hangisi alınır? (V14: 15 fazlı wifisi yok) (v15: 13 fazlı wifisi var) başka ne farkları var bilemiyorum
Faz olarak v14 daha iyi, 9950-9900 vb işlemci takacaksan v14 al.

9800 ve altı için fazla fazla yeterli V14 olan.
Ben wifi ve Bluetooth olduğu için wifi olanını alırım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kullanan kişlerin yorumlarına kulak verirsen senin için daha iyi olur. Yukarda arkadaşın bıraktığı linkten bile girince google tarnslate ile türkçeye bile çevirebiliyorsun her şeyi bioslar dahil.. Dünyadaki tek dil Güzel Türkçemiz değil tabii ki globalde ingilizce ve çince gibi şeylerde var.

İngilizce bile olsa yeterli.
İngilizce vardır. Mağara adamı değilsin ya ingilizce anlamayacak ne var....
Sadece giga da var Türkçe bios.
Asus da bile ingilizce...

ttdrp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
alp
Yanlış anlamışsınız. Kartın dili ingilizce olursa herhalde anlarız. Sorun İngilizce bile yoksa diye tereddüt ettik çünkü kart sadece çin sayfasında listelenmiş.

Captain Barbossa

80+ Bronze
Faz olarak v14 daha iyi, 9950-9900 vb işlemci takacaksan v14 al.

9800 ve altı için fazla fazla yeterli V14 olan.
Ben wifi ve Bluetooth olduğu için wifi olanını alırım.

İngilizce vardır. Mağara adamı değilsin ya ingilizce anlamayacak ne var....
Sadece giga da var Türkçe bios.
Asus da bile ingilizce...
Sen dedimi yanlış anlamışsın, sayfayı türkçe yapınca bios indirme yeri ve driverlarda türkçe görülebiliyor yani çince dili diye arkadaş yadırgadısya bios zaten anakrtta ingilizce geliyor onu demeye çalştım.

Kimsye ingilizce anlamıyor falan demedim, yoksa geneli zaten ingilizce her markada.

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,021
İsim
Hacı
Sen dedimi yanlış anlamışsın, sayfayı türkçe yapınca bios indirme yeri ve driverlarda türkçe görülebiliyor yani çince dili diye arkadaş yadırgadısya bios zaten anakrtta ingilizce geliyor onu demeye çalştım.

Kimsye ingilizce anlamıyor falan demedim, yoksa geneli zaten ingilizce her markada.
translate ne güne duruyor mevzu bu muydu yaa :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Yanlış anlamışsınız. Kartın dili ingilizce olursa herhalde anlarız. Sorun İngilizce bile yoksa diye tereddüt ettik çünkü kart sadece çin sayfasında listelenmiş.
ingilizce resmi dil çince koymaz ingilizce koyar saçmalamayın :D

Captain Barbossa

80+ Bronze
translate ne güne duruyor mevzu bu muydu yaa :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

ingilizce resmi dil çince koymaz ingilizce koyar saçmalamayın :D
İşte ben arkadaşa oradaki anlatılan lar, görseller hep çince ve biosta çince gelirmi diye düşünüyor diye dedim, en baştan beri:) . Onu aydınlatmak için. Yoksa anakart biosu ingilizce geliyor, bu markayı istiyorsa fiyatı uygun diye alabilir veya başka model bakar tabii ki .

Son düzenleme:

ttdrp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
alp
Teşekkür ediyorum arkadaşlar peki bu iki anakart dışında tavsiyeniz var mı b650 serisinden.

sedatvrl

80+ Bronze

Captain Barbossa

80+ Bronze
Teşekkür ediyorum arkadaşlar peki bu iki anakart dışında tavsiyeniz var mı b650 serisinden.
Ya colorfulu yada yukrda gösterilen msi pro modeli olabilir yoksa fiyat 7 k lar a çıkıyor.

oguuzysr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
584
İsim
Oğuz
Al geç ben kullandım on numara anakart

oguuzysr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru