❌İndirim Bitti! COLORFUL BATTLE-AX B650M-WHITE WIFI 4.999 TL

Biosun neyi sıkıntılıymış ki acaba ben çok rahat güncelleme yapabildim ve sorunsuzca da kullanıyorum.Alışılmışın dışında bi tasarımı var sadece ki günümüzde zaten AMD Ryzen master gibi uygulamardan kolayca oc yapabiliyorsunuz.
Biosta yaptığım ayarlar kaydedilmiyor. Örnek olarak memory context restore. Ne yaptıysam enabled yapamadım.

Bende de B650M-Plus WiFi v15 modeli var.
Bios update yaparken bir zorluk yaşamadım.
2x16 GB patriot 6000cl30 ramlerden bir tanesi 6000mhzde çalışmadı. Ram bozuktur diye servise gönderdim. Onlar 6000mhzde sorunsuz çalıştırmış. Yani iki ram aynı olmasına rağmen biri anakartla uyumsuz çıktı.
Anakartta fanlar için dc kontrolcü yok. Yani 3 pinli fanların hız ayarı yapılamıyor, hep tam yükte çalışıyor. Beni yeni kasa fani ve işlemci soğutucu masrafına da soktu.
Bunlara dikkat ederek alın 😅

2x16 GB patriot 6000cl30 ramlerden bir tanesi 6000mhzde çalışmadı. Ram bozuktur diye servise gönderdim. Onlar 6000mhzde sorunsuz çalıştırmış. Yani iki ram aynı olmasına rağmen biri anakartla uyumsuz çıktı.
Anakartta fanlar için dc kontrolcü yok. Yani 3 pinli fanların hız ayarı yapılamıyor, hep tam yükte çalışıyor. Beni yeni kasa fani ve işlemci soğutucu masrafına da soktu.

Valla ben parayı işlemciden kisarim. Oyun için 6 çekirdek yetiyor zaten single pointi iyiyse. render da 15 dakika geç bitsin.
Ramden kisarim. Cl30 almam cl36 alırım.
Kasa kalitesinden feragat ederim.

Kismayacagim tek şey anakart ve psudur.
Hayırlısı olsun.
Biosta yaptığım ayarlar kaydedilmiyor. Örnek olarak memory context restore. Ne yaptıysam enabled yapamadım.

Şu an öyle bi sorun yaşamadım ben ayrıca Ryzen master kullanmadan Bios üzerinden Ryzen 5 7600 işlemcime uv+oc yaptım sorunsuz kullanıyorum.

Bunda argb girişi var mı ?

Şu an öyle bi sorun yaşamadım ben ayrıca Ryzen master kullanmadan Bios üzerinden Ryzen 5 7600 işlemcime uv+oc yaptım sorunsuz kullanıyorum.
Kardeş zaten herkes yaşasa, o anakart piyasaya sürülmez.

Demek ki var bir yerlerinde sorun ki, YouTube Kore incelemelerinde de çoğu kişi bios guncelleme, ram okumama, bazı psu 12V kanalı bu anakarti calistiramama gibi yorumlar yazmış.

Başka hangi anakart markası için yaptığım ayarlar kaydedilmiyor diye bir şikayet duydun? Sanırım hiç.

Maximum kart ile 4499 TL Ye peşin fiyatına 3 taksit ile alınabiliyor. 500 TL daha indirim oluyor. Alışverişten önce kampanyaya katılım yapmanız lazım.
Bir şey sorucam yüzde on ile bu kamoanya birleştirilebiliyor mu?

hocam bende alamyı planlıyordum bilgisayar anlarım ama sorunları çzömede o kadar bilgilideğim aynı markanın biosla alakalı pekçok yerde sorun olduğunu belirttiler sorunları çözebilecek olanlar için iyi en son bu sorunu görünce almaktan vazgeçtim.

Arkadaşlar Vatan'dan Ashrock B850 Pro-A almıştım 7000₺'ye kargo henüz elime ulaşmadı onu iptal edip bunu almak mantıklı olur mu sizce arada 2000₺ fiyat farkı var.

Geri