yeterli fakat bütçeyi biraz daha arttırabilirseniz gigbyte ın b850 si olması lazımdıSorum bu bu ankart bu islemciyi besleyebilir mi??
Besleyecektir.Sorum bu bu ankart bu islemciyi besleyebilir mi??
Onu almam icin neden nedir?yeterli fakat bütçeyi biraz daha arttırabilirseniz gigbyte ın b850 si olması lazımdı
birisi b650 birisi b850 epey sitesinden iki ürüne de karşılaştır butonuna basıp karşılaştırabilirsiniz hocamOnu almam icin neden nedir?
Epey sitesinin fanboyuyum zaten hocam gunumun yarisindan cogu orada geciyor ancak birden fazla gigabytin b850 anakarti var ahngisini dediginizi anlamadi. Birde b650m ile b 850 arasinda cok fark oldugunu dusunmuyorumbirisi b650 birisi b850 epey sitesinden iki ürüne de karşılaştır butonuna basıp karşılaştırabilirsiniz hocam
hocam modeli tam bilmiyorum gigbyt b850 sanki model ismin 3 vardı bişey 3 gibiydiEpey sitesinin fanboyuyum zaten hocam gunumun yarisindan cogu orada geciyor ancak birden fazla gigabytin b850 anakarti var ahngisini dediginizi anlamadi. Birde b650m ile b 850 arasinda cok fark oldugunu dusunmuyorum
bazı sorunlar yaşıyorum ve anakarttan kaynaklı olabilceğini söylediler asus veya gigabyte bak benceSorum bu bu ankart bu islemciyi besleyebilir mi??
faz nedir?yeterli güzel anakart 15faz
faz nedir?
farkını bilmiyor musun? bilmiyorsan neden üstüne koy diyip önerdin? epeyden kıyaslamayı biz de biliyoruz?birisi b650 birisi b850 epey sitesinden iki ürüne de karşılaştır butonuna basıp karşılaştırabilirsiniz hocam