COLORFUL BATTLE AX B650M-WHITE WIFI V15 (5199 TL)

Dayı bu ne hız kart iyi mi aence

değil colorfull tavsiye etmiyorum. Araştır biraz görürsün. Bios updateleri falan yavaş geliyor sıkıntılı bir üretici bence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

colorful alma kanka. 2k daha koy git msi falan al başın ağrımasın

Msı va derken fiyat çok artıyor ya am5 bel büküyor valla Am4 seviyesinde beyaz anakart yok mu ya hiç göremedim sayfalarda

Desteklediği ram frekans hızı yüksek, ram yuvası 4 adet, ssd yuvası 2 adet, soğutucu bloğu iyi vss vs.yani dolu dolu anakart ama hakkında bilgi kıtlığı var ilerde bir sorun yaşarsanız ingilizce kaynaklardan araştırmanız gerek. Ha illa sorun çıkaracak diye bir şey de yok bende bunun düşük modeli prosu var şuana kadar bir sıkıntı yaşamadım karar sizin.

değil colorfull tavsiye etmiyorum. Araştır biraz görürsün. Bios updateleri falan yavaş geliyor sıkıntılı bir üretici bence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

colorful alma kanka. 2k daha koy git msi falan al başın ağrımasın
MSI aman aman aman, malzeme ve parça kalitesi çok üst düzey sağlam anakartlarda ama yazılım rezalet. Kasa ARGB lerini bile doğru düzgün ayarlayamıyorsun. Saçma sapan bug dolu, kasam MSI, anakart MSI ARGB ışıklarım düzgün çalışmıyor. Kapatıp açamıyorum bile. OpenRGB yazılımını kullanıyorum en azından kapatıp açmak için. Ki son zamanlarda sıvı soğutma ve ramlerin ARGB leri yanıyor, kasanınkileri göremiyorum bile kapalı. Açamıyorum. Pişmanlıktır önermiyorum.

Alınacaksa Asus alınabilir, ha Asus'un yazılımı çok mu iyi hayır o da rezalet. En azından ayarlamalar vs. düzgün çalışıyor sadece çok ağır bir program. Armory Crate illeti bilgisayarı ağırlaştırabiliyor ama en azından düzgün çalışıyor.

MSI B850 Gaming Plus var bazen bios donuyo saka gibi DDR5 ler genel olarak sorunlu gibi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,099,156
Üyeler
174,829
Son üye
dustup
Geri