Yardım Colorful BATTLE-AX B850M-PLUS alınır mı acil

relios

80+
Reaksiyon skoru
26
Colorful BATTLE-AX B850M-PLUS Alınır mı

Bu. İkisinin birbirinden farkı nedir

Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: Che_
colorful anakartlarda bıos cok eskı surumde kaldıgında acılmama sorunu var bılgın olsun. ama guzel marka alınır b850 de gayet şık

• Hahaha
colorful anakartlarda bıos cok eskı surumde kaldıgında acılmama sorunu var bılgın olsun. ama guzel marka alınır b850 de gayet şık
Yalan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Colorful BATTLE-AX B850M-PLUS Alınır mı

Bu. İkisinin birbirinden farkı nedir

B850 plus yerine 1 üstüne colorful b650a var çok daha iyi. Aradaki farka değer.

Yalan

colorful en fazla donanım tanımayan anakart markasıdır . çirkinleşme.

Nebi Akgün'ün videosunda denk gelmiştim. Kendi anakart sayfasında bile yanlış bilgi veren, farklı anakartın fotoğrafını koyan bir firma Colorful. Ekran kartı olarak hadi neyse de, anakart olarak kesinlikle tercih etmezdim. Ama estetik olarak güzel duruyorlar gerçekten. Tasarımları iyi.

anakart seçimi yaparken bu anakartı vatan çalışanına sordum ilk defa duyduğunu söyledi. bikaç yerdede bios sıkıntısı falan var diyorlardı.

• Beğen
İngilizce sayfası hatalıydı o zaman Çin sayfasına doğru anakartı bulabiliyorsun bir sorunu yok ama
Kullanmamış etmemiş elemanlar şöyle böyle diyip duruyor. 2 aydır kullanıyom tek 1 sorunu yok. Biostan onlarca ayar yaptım, biosu da güncelledim.

anakart seçimi yaparken bu anakartı vatan çalışanına sordum ilk defa duyduğunu söyledi. bikaç yerdede bios sıkıntısı falan var diyorlardı.
O vatan çalışanını işe alan ceo sıkıntılı. Bunlar ne bilir ki? Bildikleri cl48 gskill ram satmak millete

Kullanmamış etmemiş elemanlar şöyle böyle diyip duruyor. 2 aydır kullanıyom tek 1 sorunu yok. Biostan onlarca ayar yaptım, biosu da güncelledim.
Foruma sırf bu yüzden soru sormuyorum belli başki kişiler dışında

Sende bu vatan çalışanından fikir alıp buraya yazıyorsun bravo sana

Foruma sırf bu yüzden soru sormuyorum belli başki kişiler dışında

Sende bu vatan çalışanından fikir alıp buraya yazıyorsun bravo sana
Bak birkaç gün önce güncelleme gelmiş. Müsait olunca kuracam yazarım unutmazsam

Yalan

Gaming gecesine eklendi şansıma güzel indirim gelir umarım :)

• Beğen
Geri