🔥İndirim COLORFUL CVN B860M GAMING FROZEN V20 4.999₺

Expo 1 seçince boot etmiyor expo 2de çalışıyorda adamlara yazdım bios update yap dediler ancak 3 fanlı ekran kartı var boot etmediğinden pil sökmek gerekiyor acı verici
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ramlerim patriot viper venom 16 gb 6000 MHz CL30 ama 16x2 kit değil tek tek aldım
Bende de Colorful anakartla Viper Venom ram var. 4 Ram slotlu anakart olduğu için 2. slot harici 6000MHz çalışmıyordu. Doğru slota takınca düzeldi.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
AM5 Soket anakartımın sıfırı da 6000tl civarıydı, stokta kalmamış şu an. İntel soket anakartlar aynı fiyata daha dolu oluyor nedense. M.2 soğutucuları ve görünüş olarak daha üst düzey duruyor konudaki anakartlar.

Bende de Colorful anakartla Viper Venom ram var. 4 Ram slotlu anakart olduğu için 2. slot harici 6000MHz çalışmıyordu. Doğru slota takınca düzeldi.
A1 B1e takılı ramler 4 slot bendeki de zaten

Pek sanmıyorum 32 olup olmaması etkilemez bence
Bende öyle düşündüğüm için aldım zaten incehesap tan aldım birde fake olma falan olmasın diye

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
A1 B1e takılı ramler 4 slot bende iki de zaten
Muhtemelen ben de ram eklemesi yapınca aynı sorunla karşılaşırım. Ama 5600Mhz ve 6000Mhz karşılaştırmalarına videolarına bakıp içinizi rahatlatabilirsiniz biraz. Performans olarak bir kaybınız olacağını sanmam 400Mhz ile.

Muhtemelen ben de ram eklemesi yapınca aynı sorunla karşılaşırım. Ama 5600Mhz ve 6000Mhz karşılaştırmalarına videolarına bakıp içinizi rahatlatabilirsiniz biraz. Performans olarak bir kaybınız olacağını sanmam 400Mhz ile.
Orası öyle ama aldığım parçaların sorunlu olduğunu düşündürüyor psikolojik baskı resmen her şeyin sıfır olup sorunların olması canımı sıkıyor

Sorun şu ki Memory Context Restorede açılmıyor açınca boot etmiyor

2.elini 5k ya koymuslar eski v14lerin
wireless bi model arıyorum aslında dahili gpulu bi sistem dizesim varda fiyatlar ne böyle yav

@Ekmek Banılmamış Menemen
Tam modeli ne anakartın? Son bios geldi onu yükledin mi? Ramleri hangi slotlara taktın?
Colorful b650m plus wifi v15
A1 B1 takılı ramler bios son sürümü yükledim ama onda expo 1i denemedim expo 2de şuan çünkü 3 fanlı ekran kartını söküp takması zulüm oluyor bios reset gerekiyor boot etmiyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,103
Üyeler
183,061
Son üye
jamalshengor
Geri