Yardım Comnet Abonelik İptali ve Yeniden İnternet Bağlatma Sorunu

Reaksiyon skoru
1
Merhaba, dana önceden comnet sabit ev internet kullanıcısıydım bildiğiniz gibi comnet patladı, bizde patlamadan 1 hafta önce 1 yıllık abonelil almıştık. Abonelik iptali yapan kullanıcılara paralarını geri vereceklerini söylediler ancak halen verilmedi. Onuda geçtim tekrar kendim ev interneti bağlatmak istediğimde altyapı yok,boş port yok diyorlar. Ben sadece comnet aboneliğimi iptal ettim sanarken komple gitmiş oldu ve şimdide tekrar ev interneti bağlatamıyorum. Türk telekoma ön başvuru yaptım ancak başvurun askıda kalmış felan diyerek geçiştirdiler ve en son telefonu suratıma kapattılar. Süperbox felan bağlatıyım dedim ondada kota var ve çok pahalı. Napıcağımı bilmiyorum konudan anlayan yardımcı olursa çok sevinirim.

Telekom merkeze git halledir. Geçmiş olsun parayı ödemiyorlar diye biliyorum sadece numunelim 3-5 adama geri verildi

Telekom merkeze git halledir. Geçmiş olsun parayı ödemiyorlar diye biliyorum sadece numunelim 3-5 adama geri verildi
Hocam merkeze de gittim biz bişey yapamıyoruz müşteri hizmetlerini arayın diyolar. Müşteri hizmetleride hiç yardımcı olmuyor.

Hocam boş port yok diye ben de 1 sene internetsiz kaldığımı hatırlıyorum. Ya imza toplatıp port sayısı arttırılacak. Ya da birinin çıkmasını bekleyeceksiniz. Bizim komşu çıkmıştı. Onun yerine ben girdim

Hocam boş port yok diye ben de 1 sene internetsiz kaldığımı hatırlıyorum. Ya imza toplatıp port sayısı arttırılacak. Ya da birinin çıkmasını bekleyeceksiniz. Bizim komşu çıkmıştı. Onun yerine ben girdim
Valla hocam internetsizde olmuyo, yok mu bunun bi çözümü diye araştırıyorum bende, yoksa çok bekleriz

THHye başvurup abonelik parasının bir kısmını geri alabilirsin (geri alma şansı düşük ben alamadım) Ama THH kararı ile hangi banka ile ödediysen harcama itirazı yapıp 1-2 ay içerisinde paranı geri alıyorsun.
Boş port yoksa şikayetvar,linkedn,twitter gibi yerlerden TTNETi darlaman lazım. Ayrıca dilekçe göndermen ve Cimere şikayet etmen yararına

Geri