Alt yapınızda problem yoksa vaat ettiği hızı veriyor firma keza diğer firmalarda verir alt yapında problem yoksa destek konusunda bı tik vasatlar oda uyguna verdikleri için her temsilci kötü değil ama kötü temsilci var diğer x firmalarsaki gibiComnete geçeceğim iyi mi davet kodu lazım ve arıza durumunda 7-24 destek veriyorlar mı
Müşteri hizmetlerine 7/24 bağlanılıyor muBuyrun hocam; Altyapınızda herhangi bir sorun yoksa gönül rahatlığıyla geçiş sağlayabilirsiniz. Türk Telekom fiber altyapısı mevcut binada bu zamana kadar bakım dışında bir problem yaşamadım.
Comnet – Yeni Abonelik - 1000Mbps'e Kadar Yüksek Hızlı İnternet
Hemen Comnet internete başvurun ve yüksek hızlı internetin keyfini çıkarmaya başlayın.www.comnet.com.tr
2 aydır kullanıyorum henüz müşteri hizmetleriyle hiç işim olmadıMüşteri hizmetlerine 7/24 bağlanılıyor mu
Ben memnun kalmadım. Saçma sapan destek verdiler. Eğer sıkıntı varsa geçmiş olsun. Sıkıntın yoksa ucuz diye kullanırsın.Comnete geçeceğim iyi mi davet kodu lazım ve arıza durumunda 7-24 destek veriyorlar mı
Hafta içi mesai saatlerinde destek veriyorlar.Comnete geçeceğim iyi mi davet kodu lazım ve arıza durumunda 7-24 destek veriyorlar mı