- Konu Sahibi Konu Sahibi
Açtım hocam. TT'ye yönlendirdiler şikayeti.Firma kaynaklı bir limitleme olabilir en iyisi arıza kaydı açın.!
Açtım hocam. TT'ye yönlendirdiler şikayeti.Firma kaynaklı bir limitleme olabilir en iyisi arıza kaydı açın.!
Bu konu hakkında hiç bilginiz yok onu önce söyliyeyim.Firma kaynaklı bir limitleme olabilir en iyisi arıza kaydı açın.!
Şuanda hat değerlerin max 8mbps internet alacağını söylüyor haliyle comnet ile alakalı değil TTnet ile alakalı 1 2 saat sonra reset at düzelmezse TTnet baksın düzelir.Merhaba, birkaç gündür Comnet'te almam gereken hızın çok daha azını alıyorum. Önceden 70 mbps civarında hız alırken şimdi 8-9 mpbs hızlarını geçmiyor internet hızım. Sorun benden mi kaynaklı bilmiyorum. Aşağıya DSL bilgilerini bırakıyorum, anlayan arkadaşlar cevaplar ise sevinirim.
Not: İnternet hızı bir anda böyle oldu.
Alıntıyı görüntüle
SpeedTest:
1-2 gündür böyle hocam. Modemi birçok kez açıp kapattım ama nafile.Bu konu hakkında hiç bilginiz yok onu önce söyliyeyim.
Şuanda hat değerlerin max 8mbps internet alacağını söylüyor haliyle comnet ile alakalı değil TTnet ile alakalı 1 2 saat sonra reset at düzelmezse TTnet baksın düzelir.
senin db neden 22 lerde normalde çoğu kişide 8-15 arası olur db yükseldikçe hız düşer db düştükçe hız artar ama kabloda sıkıntı varsa db otomatik olarak yükselir dsl bağlantısını sağlayabilmek için1-2 gündür böyle hocam. Modemi birçok kez açıp kapattım ama nafile.
pardon hocam değerlere yanlış bakmışım yazdıklarımı dikkate almayınsenin db neden 22 lerde normalde çoğu kişide 8-15 arası olur db yükseldikçe hız düşer db düştükçe hız artar ama kabloda sıkıntı varsa db otomatik olarak yükselir dsl bağlantısını sağlayabilmek için
Dostum. Örnek sıfır kurulumla adam 35mbps geçer. Sonra firmaya derki 24 e indirin indirir bu sefer hat değerleri 24 gözükür. Düşürmede veya artırmada telekoma yazmaz firmalar sadece portda limitleme olursa türktelekoma yazarar.Bu konu hakkında hiç bilginiz yok onu önce söyliyeyim.
Şuanda hat değerlerin max 8mbps internet alacağını söylüyor haliyle comnet ile alakalı değil TTnet ile alakalı 1 2 saat sonra reset at düzelmezse TTnet baksın düzelir.
Resetle diyor? Adam ne zaman kapatmış zamanlamaya bakBu konu hakkında hiç bilginiz yok onu önce söyliyeyim.
Dostum adamın max altyapı hızı 8mbps gözüküyor 35mbps geçer gibi bir şey yok ortada şuan altyapısal bir sorunu var firma hız kısıtlaması yapsa altyapı max desteklediği yüksek gözükürDostum. Örnek sıfır kurulumla adam 35mbps geçer. Sonra firmaya derki 24 e indirin indirir bu sefer hat değerleri 24 gözükür. Düşürmede veya artırmada telekoma yazmaz firmalar sadece portda limitleme olursa türktelekoma yazarar.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Resetle diyor? Adam ne zaman kapatmış zamanlamaya bak
Porrt problemi var bencede. Ben mevcut hızına baktım sende modem zamanlamasına bakmadın 2 mizdede hata var.Dostum adamın max altyapı hızı 8mbps gözüküyor 35mbps geçer gibi bir şey yok ortada şuan altyapısal bir sorunu var firma hız kısıtlaması yapsa altyapı max desteklediği yüksek gözükür
Zamanlama ? 2 dakika önce reset atıldığını gördüm ve reset attıktan sonra mı bu kadar kötü hale geldi diye 1 2 saat sonra tekrar reset atıp kontrol et dedim port problemi değil bu direkt altyapı yetersizliği genel TTnetin problemi bu arkadaşta aşırı fazla düşmüş yakında çözerler.Porrt problemi var bencede. Ben mevcut hızına baktım sende modem zamanlamasına bakmadın 2 mizdede hata var.
port büyük ihtimale aynı sorunu bizim arkadaş yaşadı saha mesafesi 1metre en fazla fakat 90+ hız alamıyordu port düzeldi şuanda 102'e sabitli.Zamanlama ? 2 dakika önce reset atıldığını gördüm ve reset attıktan sonra mı bu kadar kötü hale geldi diye 1 2 saat sonra tekrar reset atıp kontrol et dedim port problemi değil bu direkt altyapı yetersizliği genel TTnetin problemi bu arkadaşta aşırı fazla düşmüş yakında çözerler.
Altyapı yetersizliği olduğunu sanmıyorum hocam. Hızım 70'e sabitti zaten. şu anda 7 alıyorum. Aynı binada oturan kuzenimin internet hızı 90'ı buluyor.Zamanlama ? 2 dakika önce reset atıldığını gördüm ve reset attıktan sonra mı bu kadar kötü hale geldi diye 1 2 saat sonra tekrar reset atıp kontrol et dedim port problemi değil bu direkt altyapı yetersizliği genel TTnetin problemi bu arkadaşta aşırı fazla düşmüş yakında çözerler.
Hala bekliyorum, Comnetten aradılar TT şikayeti geri çevirmiş dediler. Tekrardan dilekçe oluşturdular.port büyük ihtimale aynı sorunu bizim arkadaş yaşadı saha mesafesi 1metre en fazla fakat 90+ hız alamıyordu port düzeldi şuanda 102'e sabitli.
Türktelekom müdürlüğüne gidin derim ama Türktelekom abonesi değilsin.Altyapı yetersizliği olduğunu sanmıyorum hocam. Hızım 70'e sabitti zaten. şu anda 7 alıyorum. Aynı binada oturan kuzenimin internet hızı 90'ı buluyor.
Hala bekliyorum, Comnetten aradılar TT şikayeti geri çevirmiş dediler. Tekrardan dilekçe oluşturdular.