Neler Yeni

Comnet Düşük hız sorunu

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,486
İsim
Adem
Firma kaynaklı bir limitleme olabilir en iyisi arıza kaydı açın.!
Bu konu hakkında hiç bilginiz yok onu önce söyliyeyim.
Merhaba, birkaç gündür Comnet'te almam gereken hızın çok daha azını alıyorum. Önceden 70 mbps civarında hız alırken şimdi 8-9 mpbs hızlarını geçmiyor internet hızım. Sorun benden mi kaynaklı bilmiyorum. Aşağıya DSL bilgilerini bırakıyorum, anlayan arkadaşlar cevaplar ise sevinirim.

Not: İnternet hızı bir anda böyle oldu.

Alıntıyı görüntüle
SpeedTest:
Şuanda hat değerlerin max 8mbps internet alacağını söylüyor haliyle comnet ile alakalı değil TTnet ile alakalı 1 2 saat sonra reset at düzelmezse TTnet baksın düzelir.

daktilin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Mustafa Kıvanç Demir

Şuanda hat değerlerin max 8mbps internet alacağını söylüyor haliyle comnet ile alakalı değil TTnet ile alakalı 1 2 saat sonra reset at düzelmezse TTnet baksın düzelir.
1-2 gündür böyle hocam. Modemi birçok kez açıp kapattım ama nafile.

hoxic

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Hüseyin Irmak
1-2 gündür böyle hocam. Modemi birçok kez açıp kapattım ama nafile.
senin db neden 22 lerde normalde çoğu kişide 8-15 arası olur db yükseldikçe hız düşer db düştükçe hız artar ama kabloda sıkıntı varsa db otomatik olarak yükselir dsl bağlantısını sağlayabilmek için
Mesaj otomatik birleştirildi:

senin db neden 22 lerde normalde çoğu kişide 8-15 arası olur db yükseldikçe hız düşer db düştükçe hız artar ama kabloda sıkıntı varsa db otomatik olarak yükselir dsl bağlantısını sağlayabilmek için
pardon hocam değerlere yanlış bakmışım yazdıklarımı dikkate almayın

Son düzenleme:

etnetalw

80+ Bronze

Dostum. Örnek sıfır kurulumla adam 35mbps geçer. Sonra firmaya derki 24 e indirin indirir bu sefer hat değerleri 24 gözükür. Düşürmede veya artırmada telekoma yazmaz firmalar sadece portda limitleme olursa türktelekoma yazarar.

Resetle diyor? Adam ne zaman kapatmış zamanlamaya bak 🤣

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,486
İsim
Adem
Dostum. Örnek sıfır kurulumla adam 35mbps geçer. Sonra firmaya derki 24 e indirin indirir bu sefer hat değerleri 24 gözükür. Düşürmede veya artırmada telekoma yazmaz firmalar sadece portda limitleme olursa türktelekoma yazarar.

Resetle diyor? Adam ne zaman kapatmış zamanlamaya bak 🤣
Dostum adamın max altyapı hızı 8mbps gözüküyor 35mbps geçer gibi bir şey yok ortada şuan altyapısal bir sorunu var firma hız kısıtlaması yapsa altyapı max desteklediği yüksek gözükür

etnetalw

80+ Bronze
Dostum adamın max altyapı hızı 8mbps gözüküyor 35mbps geçer gibi bir şey yok ortada şuan altyapısal bir sorunu var firma hız kısıtlaması yapsa altyapı max desteklediği yüksek gözükür
Porrt problemi var bencede. Ben mevcut hızına baktım :) sende modem zamanlamasına bakmadın 2 mizdede hata var.

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,486
İsim
Adem
Porrt problemi var bencede. Ben mevcut hızına baktım :) sende modem zamanlamasına bakmadın 2 mizdede hata var.
Zamanlama ? 2 dakika önce reset atıldığını gördüm ve reset attıktan sonra mı bu kadar kötü hale geldi diye 1 2 saat sonra tekrar reset atıp kontrol et dedim port problemi değil bu direkt altyapı yetersizliği genel TTnetin problemi bu arkadaşta aşırı fazla düşmüş yakında çözerler.

etnetalw

80+ Bronze
Zamanlama ? 2 dakika önce reset atıldığını gördüm ve reset attıktan sonra mı bu kadar kötü hale geldi diye 1 2 saat sonra tekrar reset atıp kontrol et dedim port problemi değil bu direkt altyapı yetersizliği genel TTnetin problemi bu arkadaşta aşırı fazla düşmüş yakında çözerler.
port büyük ihtimale aynı sorunu bizim arkadaş yaşadı saha mesafesi 1metre en fazla fakat 90+ hız alamıyordu port düzeldi şuanda 102'e sabitli.

daktilin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Mustafa Kıvanç Demir
Altyapı yetersizliği olduğunu sanmıyorum hocam. Hızım 70'e sabitti zaten. şu anda 7 alıyorum. Aynı binada oturan kuzenimin internet hızı 90'ı buluyor.

port büyük ihtimale aynı sorunu bizim arkadaş yaşadı saha mesafesi 1metre en fazla fakat 90+ hız alamıyordu port düzeldi şuanda 102'e sabitli.
Hala bekliyorum, Comnetten aradılar TT şikayeti geri çevirmiş dediler. Tekrardan dilekçe oluşturdular.

etnetalw

80+ Bronze
Altyapı yetersizliği olduğunu sanmıyorum hocam. Hızım 70'e sabitti zaten. şu anda 7 alıyorum. Aynı binada oturan kuzenimin internet hızı 90'ı buluyor.

Hala bekliyorum, Comnetten aradılar TT şikayeti geri çevirmiş dediler. Tekrardan dilekçe oluşturdular.
Türktelekom müdürlüğüne gidin derim ama Türktelekom abonesi değilsin. 😂

daktilin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Mustafa Kıvanç Demir
Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar, Comnet'i kapattırdım Türk Telekom'a geçtim. Şu anda sıkıntım kalmadı. TT'dan alınca interneti düzelttiler problemi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,035,691
Üyeler
164,176
Son üye
beoise
Top Bottom