Comnet Düşük hız sorunu

daktilin

80+
Reaksiyon skoru
5
Merhaba, birkaç gündür Comnet'te almam gereken hızın çok daha azını alıyorum. Önceden 70 mbps civarında hız alırken şimdi 8-9 mpbs hızlarını geçmiyor internet hızım. Sorun benden mi kaynaklı bilmiyorum. Aşağıya DSL bilgilerini bırakıyorum, anlayan arkadaşlar cevaplar ise sevinirim.

Not: İnternet hızı bir anda böyle oldu.

Ekran görüntüsü 2023-05-07 132107.png

SpeedTest:

Merhaba, birkaç gündür Comnet'te almam gereken hızın çok daha azını alıyorum. Önceden 70 mbps civarında hız alırken şimdi 8-9 mpbs hızlarını geçmiyor internet hızım. Sorun benden mi kaynaklı bilmiyorum. Aşağıya DSL bilgilerini bırakıyorum, anlayan arkadaşlar cevaplar ise sevinirim.

Alıntıyı görüntüle
SpeedTest:
Hızınız düşük.

Sorunu ne olabilir hocam? ISP kaynaklı mı benden mi kaynaklı?
Hatında sorun göremedim ki? Normal değerler hatta ben daha kotu değerlerle kullandım senelerdir. Firmalık bence.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
SpeedTest:
Lütfen göknet altyapı sorgulama yaparmısınız.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

VDSL porttayım. 70 alıyordum zaten normalde, fakat birkaç gündür ne yazık ki hızı böyle.
ISS ile görüşün en iyisi

ISS ile görüşün en iyisi
Görüştüm, sizden kaynaklı diyor fakat aynı altyapıda üst katımda olan insanlarda herhangi bir sorun yok. Sorun sadece bende var ne hikmetse. Farklı DSL kablosu ile de denedim sonuç aynı değişmedi. Bakalım TT'ye arıza başvurusu yaptırttım zorla ISS'e. Çözüm ne olacak bilmiyorum.

Görüştüm, sizden kaynaklı diyor fakat aynı altyapıda üst katımda olan insanlarda herhangi bir sorun yok. Sorun sadece bende var ne hikmetse. Farklı DSL kablosu ile de denedim sonuç aynı değişmedi. Bakalım TT'ye arıza başvurusu yaptırttım zorla ISS'e. Çözüm ne olacak bilmiyorum.
Hocam dediğiniz gibi TT ekibi gelip baksın bi' sonra diğer yollara bakarız

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,813
Üyeler
184,347
Son üye
silkroadadam
Geri