Al kardeşim burası face grubu istediğini sor:Arkadaşlar kullanan ya da herhangi bir bilgisi olan var mı ?
TTNET ALTYAPISYSA HIC KULLANMAArkadaşlar kullanan ya da herhangi bir bilgisi olan var mı ?
Benim tt altyapısı ve comnet kullanıyorum memnunumTTNET ALTYAPISYSA HIC KULLANMA
NetSpeed kullanicisi olarak NetSpeed oneririm. 2 side TT altyapisi kullaniyor fakat musteri hizmetleri ve POP noktalari olarak Netspeed 2-0 onde.Arkadaşlar kullanan ya da herhangi bir bilgisi olan var mı ?
Netspeed muhtemelen Haziran ayında port fiyatları gerekçesiyle zam yapacak bu sebeple fiyat performans hemde 6 aylık 1 yıllık paket alırsan zamdan 1 yıl boyunca etkilenmiyorsun bu avantajlarından dolayı kullanıyorumNetSpeed kullanicisi olarak NetSpeed oneririm. 2 side TT altyapisi kullaniyor fakat musteri hizmetleri ve POP noktalari olarak Netspeed 2-0 onde.
Hala kullanıyor musunuz? Memnun musunuz?Ben yeni geçtim. Bir günde geçiş tamamlandı. Şimdilik bir sorun yok. Eski interneti kapatmadan geçebilirsiniz. Arkadaşını getirene ikisinede 1 ay bedava var. Geçmeyi düşünen olursa benim kampanya kodu mu yazarsa sevinirim ikimizde kazanırız.
CMT535FCV
Hocam ben gibirnet kullanıyorum oda uygun ve memlunum tavsiye ederim 110 tl olması lazımArkadaşlar kullanan ya da herhangi bir bilgisi olan var mı ?