Yardım Turknet'e Geçilir mi // Geçilmezmiş

Merhaba iyi günler dilerim,

Yeni eve taşınacağım (kiralık) ve altyapı olarak sadece Turk Telekom bulunuyor. Diğer firmaların kutuları binaya daha gelmemiş. TurkNet'e geçmeyi düşünüyorum. Kullanan arkadaşlar artılarını eksilerini paylaşabilir mi? Taahhüt olmadığı için aylık kullanımlarda sık sık zam geliyor mu

1622479522.png
Hocam zamlar yanlış hatırlamıyorsam her yıl başına 2 3 ay kala 100 TL gibi bir zam yapılıyordu ben kullanırken. Firma iyi ama bence taahhütlü olmaması hem + hem - fiyat değişkenlik gösterebiliyor iyi tarafıda istediğin zaman çıkabiliyorsun kararı sen ver 1000 Mbps alt yapin yok ise alınmaz, var ise alınır.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Türknet'i 6 ay kadar kullandım 699tl gelen fatura 899tl olunca zamlandı bende vazgeçtim kullanmaktan. Yeni operator arayışındaydım Millenicom şirketinden internet almayı düşünüyorum taahhüt yok bu serviste de.
Hocam millenicomdan bence uzak durun gördüğüm en kötü firmalardan biri olabilir. Destek hizmeti inanılmaz kötü ama yinede siz bilirsiniz tabikide.

Hocam millenicomdan bence uzak durun gördüğüm en kötü firmalardan biri olabilir. Destek hizmeti inanılmaz kötü ama yinede siz bilirsiniz tabikide.
Başka taahhütsüz şirket varmı neti bağlayacak. Kötü olduğunu yaşayarak görmek lazım. Aylık ödemeleri daha avantajlı ama. Şu an tam olarak emin değilim operatör seçimi olarak. İnşallah güzel bir servise geçeriz. Yorumun için teşekkürler değerli kardeşim.

Yeni eve taşınacağım (kiralık) ve altyapı olarak sadece Turk Telekom bulunuyor. Diğer firmaların kutuları binaya daha gelmemiş. TurkNet'e geçmeyi düşünüyorum. Kullanan arkadaşlar artılarını eksilerini paylaşabilir mi? Taahhüt olmadığı için aylık kullanımlarda sık sık zam geliyor mu

1622479522.png
Ben millenicom kullanıyorum. Bunun fiyatı biraz daha pahalı geldi bana. Arkadasini getir koduyla daha indirimli kullaniyorum ben ve arkadaşlarım.

Ben millenicom kullanıyorum. Bunun fiyatı biraz daha pahalı geldi bana. Arkadasini getir koduyla daha indirimli kullaniyorum ben ve arkadaşlarım.
Hala millenicom'u kullanıyormusunuz memnunmusunuz yazarsanız sevinirim bende geçmeyi planlıyordum millenicom'a. Saygılarımla.

Hala millenicom'u kullanıyormusunuz memnunmusunuz yazarsanız sevinirim bende geçmeyi planlıyordum millenicom'a. Saygılarımla.
Millenicom da diger iss ler gibi bir tık şans işj. Sevmeyenide var sevenide. Hafif indirimi ve arkadasini getirler 2 3 senedir kullaniyorum ben çok memnunum. Ne ucuz iss ler riske giriosun ne de ana operatorler kadar pahalı bir iss. Tam kıvamında diyebilirim. Ozellikle arkadasini getirle dahada indirimle kullandigim için hem ben hemse diger arkadaslar uygun fiyata düşüyor.

Hocam yaklaşık 2-3 senedir kullanıyorum yıllık ödeme yapıyorum ve performansından memnunum bugüne kadar sorun yaşatmadı. Superonline'dan geçtim yani birde 1000 mbps varsa çok iyi gider

100 mbps diyor ama +200 TL ile arttırabileceğini söylüyor gerçekten arttırabilir mi o seviyelere

Yani hizmetten yana sıkıntı yok ama hocam fiyatı sürekli artıyor 2 gündür darlıyorlar mesela yıllık ödeme yap fiyatın sabit kalsın diye. Bu ay sonunda 600 TL ye sabitleme olayı 700 TL ye çıkacakmış. Buda demek oluyor ki normal aylık faturayada muhtemelen 100 TL zaman gelicek

1622479522.png
Valla ben Türk Telekom hariç bir firma kullanacak olsam gider Gıbırnet, Şoknet, Millenicom, Netspeed falan bakarım ve öyle de yapıyorum. Bu Türknet neredeyse Türk Telekomdan pahalı internet satıyor hizmetinin çok iyi olduğunu da sanmıyorum diğer firmalar gibi ortalamadır.

Gigafiberi hariç tutuyorum kendi fiberleri olan bölgelerde düşünmeden alınır. Sadece Telekom altyapısı için geçerli dediğim.

Valla ben Türk Telekom hariç bir firma kullanacak olsam gider Gıbırnet, Şoknet, Millenicom, Netspeed falan bakarım ve öyle de yapıyorum. Bu Türknet neredeyse Türk Telekomdan pahalı internet satıyor hizmetinin çok iyi olduğunu da sanmıyorum diğer firmalar gibi ortalamadır.

Gigafiberi hariç tutuyorum kendi fiberleri olan bölgelerde düşünmeden alınır. Sadece Telekom altyapısı için geçerli dediğim.
Türk Telekom kampanyalı fiyat ile bana 800TL fatura yansıtıyordu ve hıza göre fiyatlandırma yapıyordu bunlar hızın ne ise fiyatın o değil fiyatın bu hızın ne ise yine fiyatın bu diyor. Her türlü Türknet

Altyapı var diyerek sattıkları aboneliğin altyapı ve imalat eksikliği var diyerek gerçekleştirememişlerdir. Madem altyapı sağlayamıyorsunuz neden altyapı var diyerek satış yapıyorsunuz.
1780396818158.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,849
Üyeler
196,825
Son üye
ylmz5667
Geri