Neler Yeni

🔴 Comnet İnternet Komple Gitti 🔴

Dostlar genel arıza var ibaresi var fakat herhangi bir açıklama yok 2 gün'dür hızım 2 mbps'di şimdi ise komple internet yok sizlerdede durum aynımı?

Bir arkadaş şunu paylaşmış Twitter'den:
@mertkuskapan @Abdullah Hacıgül sizlerde Comnet kullanıyorsunuz sizlerde durum nedir?

1000002869.jpg

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
221
İsim
crazy
Ref ayrı durum bu ayrı hocam burda halihazırda problemin ne olduğunu açıklayan yok internet gitmesi ise bugün oldu ve herkeste sanırım internet gitti hacklendimi ne oldu firmaya herhangi bir açıklamada yok

çok ayrı durum değil ucuz isslerde bu tür şeyler her zaman olur, ister açıklasınlar ister açıklamasınlar, donanım haberdeki anakonusuda şikayet dolu son 2 günde

• Konu Sahibi Konu Sahibi
çok ayrı durum değil ucuz isslerde bu tür şeyler her zaman olur, ister açıklasınlar ister açıklamasınlar, donanım haberdeki anakonusuda şikayet dolu son 2 günde
Ucuz iss dediğiniz durumda hepsinde sorun var zaten sorunsuz olmayanmi var? Alt yapısal sorun yoksa kimse kolay kolay sorun yaşamaz ama alt yapısal ve fazladan ankastre kutusuna kişi eklenince hız vs düşüyor buna hiçbir şey yapamiyorsunuz fiber olmadığı sürece fiber internet kimlerde var desen 1 elin parmağını geçmez

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dostlar genel arıza var ibaresi var fakat herhangi bir açıklama yok 2 gün'dür hızım 2 mbps'di şimdi ise komple internet yok sizlerdede durum aynımı?

Bir arkadaş şunu paylaşmış Twitter'den:
@mertkuskapan

Alıntıyı görüntüle
Her canlı birgün fiyatına aldanıp bu rezil interneti kullanacaktır. Ben dava kazanıp paramı aldım. Allah sizlere yardım etsin. Bu kadar kötü bir firma olamaz. Ama bahaneleri hazırdır. Problem onlardan kaynaklı değil, Türk telekomdan gelen sinyaller de TT hatası vardır. Güzel yalan uyduruyorlar ama Türk telekomun bundan haberi yok.

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
3 gündür 2-3 mbps. Dün 6 saat kadar internet yoktu. Bugün sorunsuz. Ama benimle aynı sorunu yaşayan 2 arkadaşımın şu an neti yine yok. Boş beleş bir firma. Aysonu kaç lira geçirirse geçirsin TTye geçiyorum. 3 ay önce denemek için geçmiştim. Bu sene bolca firma denediğim bir yıl oldu. Netspeed, milleni, gibirnet en son da bu. Hepsi aynı. 3 ay kullandım geçen 3 güne kadar sorunum yoktu hiç tavsiye de etmedim kimseye. Ama 3 günlük kullanıp 1 ay beleş kullanacağım diye hala bu firmayı övenleri de alkışlıyorum 👏

• Konu Sahibi Konu Sahibi
3 gündür 2-3 mbps. Dün 6 saat kadar internet yoktu. Bugün sorunsuz. Ama benimle aynı sorunu yaşayan 2 arkadaşımın şu an neti yine yok. Boş beleş bir firma. Aysonu kaç lira geçirirse geçirsin TTye geçiyorum. 3 ay önce denemek için geçmiştim. Bu sene bolca firma denediğim bir yıl oldu. Netspeed, milleni, gibirnet en son da bu. Hepsi aynı. 3 ay kullandım geçen 3 güne kadar sorunum yoktu hiç tavsiye de etmedim kimseye. Ama 3 günlük kullanıp 1 ay beleş kullanacağım diye hala bu firmayı övenleri de alkışlıyorum 👏
Ben 1 buçuk sene kullandım bu şekilde sorunu ilk defa gördüm hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Her canlı birgün fiyatına aldanıp bu rezil interneti kullanacaktır. Ben dava kazanıp paramı aldım. Allah sizlere yardım etsin. Bu kadar kötü bir firma olamaz. Ama bahaneleri hazırdır. Problem onlardan kaynaklı değil, Türk telekomdan gelen sinyaller de TT hatası vardır. Güzel yalan uyduruyorlar ama Türk telekomun bundan haberi yok.
Hangisi degilki hocam şu fiyat politikası yüzünden bu tarz firmalara geciyoruz yoksa kimse istemez alt yapısında tt Turkcell turknet vs olup farklı firmaya geçmeyi.

Phoenixxx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
601
İsim
Erdem çay
Firma bu fiyata bu hizmet diyor sıkışınca.

arda bey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
arda bey
dün azdı bugün hiç yok bir günde şaşırtmıyor comnet bir ayım kaldı bitsin geçişimi yapacağım turknete.

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,344
İsim
Berk
2-3 daha fazla veriyorsun ama kafan ağrımıyor ucuz iss kovalayıp 5 ayda bir o iss bu iss koşmuyorsun. kazık ama yapacak bir şey yok herifler alt yapıda tekel. TÜRKTELEKOM.

Sorunsuz uzun yıllar kullandığım firmalar oldu. Firmalar sorun çıktığında gerçek kimliğini belli ediyor.
Sorunsuz zamanlarım benimde oldu ama ttnin sürekli ankastre kutusuna haddinden fazla kullanıcı ekleyerek hızımı düşürdü bunu yapan tt yeni kutu koymak yerine eski kutuya yığınca kullanıcı ekleyip herkesin hızını düşürdüler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,997
Üyeler
164,591
Son üye
Özgür0671
Top Bottom