50 tane konu var zaten. O konulara bakabilirsinMerhaba arkadaşlar yakında comnet'e geçmeyi düşünüyorum önerir misiniz? şu an millenicom'u kullanmaktayım gece yaşadığım kopmalar yüzünden artık değiştirmeye karar verdim
Menajeri ile görüşmenizde fayda var hocam @Gri CanerMerhaba arkadaşlar yakında comnet'e geçmeyi düşünüyorum önerir misiniz? şu an millenicom'u kullanmaktayım gece yaşadığım kopmalar yüzünden artık değiştirmeye karar verdim
hadi gene iyisin güzel bağlantı hızı
" gece yaşadığım kopmalar yüzünden artık değiştirmeye karar verdim" port yüzündense port değişikliği harici düzelmez bilgine.Merhaba arkadaşlar yakında comnet'e geçmeyi düşünüyorum önerir misiniz? şu an millenicom'u kullanmaktayım gece yaşadığım kopmalar yüzünden artık değiştirmeye karar verdim
Vallaha sözde vip olan ekipler bile geldi bir türlü çözülemedi bu sorun 35 mbps 132 lira veriyorum" gece yaşadığım kopmalar yüzünden artık değiştirmeye karar verdim" port yüzündense port değişikliği harici düzelmez bilgine.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Fiyat olarak beğenmiyorsan,haklsıın.
TTnet altyapısı olduğu sürece isterse millenicomun ceosu gelsin bir şey yapamaz.Vallaha sözde vip olan ekipler bile geldi bir türlü çözülemedi bu sorun 35 mbps 132 lira veriyorum