Comnet mi Netspeed mi?

Merhaba merak ettiğim kısım örneğin 6 aylık abonelik alacaksınız kod ile alınca 7 aylık mı oluyor yoksa 1 ay kullanıp sonra mı 6 aylık bağlamak gerekiyor.
Şöyle ön ödemeli olarak ödediğin için herhangi bir geri dönüşü olmuyor diye biliyorum. Dolayısıyla ha en baştan hediye olan 1 ayı kullan ha en son ay kullan değişen bir şey olmaz. Misal ben 400 TL civarı ödedim 6 aylık olan pakete 35mb +1 ay davet koduyla toplamda 7 ay olarak geçiş yaptım. Şuan için hızda bir problem yok 35'in 32-33 mb'ını veriyorlar hattıma. Aynı şekilde upload ise 6 mb genelde speed testlerde 5,5-5,9 arası çıkıyor. memnunum şuanlık

Şöyle ön ödemeli olarak ödediğin için herhangi bir geri dönüşü olmuyor diye biliyorum. Dolayısıyla ha en baştan hediye olan 1 ayı kullan ha en son ay kullan değişen bir şey olmaz. Misal ben 400 TL civarı ödedim 6 aylık olan pakete 35mb +1 ay davet koduyla toplamda 7 ay olarak geçiş yaptım. Şuan için hızda bir problem yok 35'in 32-33 mb'ını veriyorlar hattıma. Aynı şekilde upload ise 6 mb genelde speed testlerde 5,5-5,9 arası çıkıyor. memnunum şuanlık
Anladım 1 haziranda zam geçeceği için bu ay içinde 12 aylık almak istiyordum. Teşekkürler bilgi için.

Merhaba arkadaşlar,

Netspeed'ten Comnet'e geçiş yapalı 4 ayı geçti ve açıkcası çok memnunum.
Gerek hız gerekse teknik destek konusunda gayet başarılılar.
35 Mpbs'lik tarifeyi aylık 69 TL'ye kullanıyorum.

Eğer düşünürseniz, elimden geldiğince destek olmak isterim.

Referans kodum: CMT957KED (+30 gün ücretsiz abonelik uzatmak için kullanabilirsiniz :) )

Netspeed zam yaptığı için comnet e taşıdım memnunum.

1 temmuz itibari ile zam gelecek.
Zam dan önce eski fiyattan taşımak isteyenler için Kupon Kodu*
CMT923JQB
* Bu kupon kodu ile başvuru yaptığınızda +45 gün hesabınıza
otomatik olarak eklenecektir.

NetSpeed her türlü. Müşteri hizmetleri çok iyi. Facebook ve instagram adreslerine mesaj atınca da hemen işinizi çözüyorlar adamlar. Ya işte şöyle oldu böyle oldu kıvırmıyorlar diğer İSS'ler gibi.

Cidden şu tarz firmalar 100 MBPS diyorsa fiberle 100 mbps veriyorlar mı ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,267
Üyeler
185,245
Son üye
kkutay
Geri