Neler Yeni

Comnet'e Geçmeli Miyim?

CptnAktaş

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
964
İsim
Samet Mustafa Aktaş
İyi günler yaklaşık 1 yıldır netspeed kullanıcısıyım altyapım 55 mbps destekliyor. 100mbps paket kullanıyorum aldığım hız 48-50download 7-8 upload. Ara ara kesilmeler yaşıyorum ama genel olarak sorunsuz yaşıyorum fakat fiyatı çok pahalı oldu artık sizce geçmeli miyim tavsiye eder misiniz? @Gri Caner

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Geçip deneyebilirsiniz. İlk 14 gün içinde cayıp para iadesi alabiliyorsunuz.
Comnet'e geçmek ise çok kolay. Don değiştirir gibi ISS değiştiriyorsunuz artık bu dönemde. Benim geçişim 6 saatte tamamlandı.
Ertesi gün internetim artık Comnet'e emanetti.
Şu anda da memnunum.

Altyapı sorgulaması yapar mısınız?
https://www.comnet.com.tr/evde-internet-hiz-sorgula/

Benim de altyapım 52 destekliyor. Ama aldığım 60.
Comnet sadece bir ISS sağlayıcısı değil hem. Adamların kurumsal sunucu hizmetleri de var. Yani bu işe yatırım yapmışlar.
Metro İnternet adı altında kurumsal firmalara 10.000 MBPS ye kadar internet sağlayabilen bir firma. Küçük bir firma da değil yani bence.
150+ peering altyapısı ile popüler uygulamalara doğrudan bağlantı imkanı.
Fiyatları da ucuz. 12 aylık paket alımında 109 liradan ücretlendiriliyorsun. Tabi önerim önce 1 ay alıp denemek.

CptnAktaş

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
964
İsim
Samet Mustafa Aktaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Geçip deneyebilirsiniz. İlk 14 gün içinde cayıp para iadesi alabiliyorsunuz.
Comnet'e geçmek ise çok kolay. Don değiştirir gibi ISS değiştiriyorsunuz artık bu dönemde. Benim geçişim 6 saatte tamamlandı.
Ertesi gün internetim artık Comnet'e emanetti.
Şu anda da memnunum.

Altyapı sorgulaması yapar mısınız?
https://www.comnet.com.tr/evde-internet-hiz-sorgula/

Benim de altyapım 52 destekliyor. Ama aldığım 60.
Comnet sadece bir ISS sağlayıcısı değil hem. Adamların kurumsal sunucu hizmetleri de var. Yani bu işe yatırım yapmışlar.
Metro İnternet adı altında kurumsal firmalara 10.000 MBPS ye kadar internet sağlayabilen bir firma. Küçük bir firma da değil yani bence.
150+ peering altyapısı ile popüler uygulamalara doğrudan bağlantı imkanı.
Fiyatları da ucuz. 12 aylık paket alımında 109 liradan ücretlendiriliyorsun. Tabi önerim önce 1 ay alıp denemek.
hocam çok teşekkür ederim bilgileriniz için sizin konunuzdaki kod ile gireceğim saygılarımla

CptnAktaş

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
964
İsim
Samet Mustafa Aktaş

CptnAktaş

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
964
İsim
Samet Mustafa Aktaş
Bilmiyorum var mıdır da bak varsa NFC ile başvuru yap. Evrak işleri ile uğraşmazsın. Başvurunu şimdi yap. En geç pazartesiye internetin Comnet'e taşınır.
hocam 18den küçüğüm abimle görüşeyim bakayım

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
hocam 18den küçüğüm abimle görüşeyim bakayım
Tamamdır. Normalde bilirsin evrak yazdırırsın kargolarsın falan ama Comnet te NFC destekli telefon ile böyle değil. Yeni çiplik kartıyla bir de NFC li telefon ile direkt başvuru yapabiliyorsun.

CptnAktaş

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
964
İsim
Samet Mustafa Aktaş
Tamamdır. Normalde bilirsin evrak yazdırırsın kargolarsın falan ama Comnet te NFC destekli telefon ile böyle değil. Yeni çiplik kartıyla bir de NFC li telefon ile direkt başvuru yapabiliyorsun.
Teşekkür Ederim

Top Bottom