Neler Yeni

Comnette geçiş sorunu.

JrBronz3

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Yiğitcan Erman
Aktif olarak kullandığım gibirnetten comnette geçiş yapmak istedim . Ücreti ödedikten sonra comnette tüm belgeleri gönderdim. Belgeler onaylandıktan sonra comnetin kendi sitesinde karşı issden onay bekleniyor dendi , sonraki gün baktığımda ise şöyle bir durumla karşılaştım. Şimdi , bu durumda sorun gibinette mi yoksa comnette mi ?

Ekler

• IMG_20230724_164927.jpg
    IMG_20230724_164927.jpg
    83.7 KB · Hit: 43

Eric Cartman

80+ Bronze
Aktif olarak kullandığım gibirnetten comnette geçiş yapmak istedim . Ücreti ödedikten sonra comnette tüm belgeleri gönderdim. Belgeler onaylandıktan sonra comnetin kendi sitesinde karşı issden onay bekleniyor dendi , sonraki gün baktığımda ise şöyle bir durumla karşılaştım. Şimdi , bu durumda sorun gibinette mi yoksa comnette mi ?
Churn evrağını gıbır onaylamamış sanırım diğer tarafta red vermiş tekrar işleme başlaman gerekiyor.

JrBronz3

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Yiğitcan Erman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Churn evrağını gıbır onaylamamış sanırım diğer tarafta red vermiş tekrar işleme başlaman gerekiyor.
Comnetin müşteri hizmetlerine ulaşamıyorum. Bende desteğe yazdım geri dönüş olmadı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tekrar evrakları göndermem mi gerek ? Çünkü evraklar onaylandı görünüyor.

ahmetbirs

80+ Bronze
gıbır izin vermiyor abi gecıse baska arkdaslar yakın zamanda forumda yazdılar

Eric Cartman

80+ Bronze
Comnetin müşteri hizmetlerine ulaşamıyorum. Bende desteğe yazdım geri dönüş olmadı.
olduğun yerde boş port sorunu yoksa önce gıbırdaki internetini iptal ettir sonra diğer firmaya başvuru yap, boş port bulmak sıkıntıysa eğer geçiş işini titizlikle sürdürmen gerekiyor

Tekrar evrakları göndermem mi gerek ? Çünkü evraklar onaylandı görünüyor.
aynı evraklarla yeniden başvuru yapman gerekiyor süreç sil baştan başlayacak

JrBronz3

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Yiğitcan Erman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
olduğun yerde boş port sorunu yoksa önce gıbırdaki internetini iptal ettir sonra diğer firmaya başvuru yap, boş port bulmak sıkıntıysa eğer geçiş işini titizlikle sürdürmen gerekiyor

aynı evraklarla yeniden başvuru yapman gerekiyor süreç sil baştan başlayacak
Bos port yok malesef geçişten başka şansım da yok. Ozaman aynı dosyaları indirip tekrar comnette başvuru yapayım.

Top Bottom