yok hocam hala aynı bi tanıdık dün baya sorunlu mouse yolladı değişim yerine tamir yapmışlar mesela ne alakaysaHocam wraith'e göre baya ucuzdu yapıştırdım bir tane denemeden bilemeyiz belki de iyileşmiştir.
Hakkını arasın bence bozuk ürün gönderip tamir nedir ya ben mi seçip alıyorum veya ben mi bozuyorum ne kadar salakça bir zihniyet mahkeme ile tehdit edin hakkınızı yedirtmesin arkadaşınız.yok hocam hala aynı bi tanıdık dün baya sorunlu mouse yolladı değişim yerine tamir yapmışlar mesela ne alakaysa
yokAmazon, hepsiburada vb gibi yerlerde aynı ürünler yok mu? Ben her zaman kargo konusundan dolayı amazondan alışveriş yapıyorum daha ucuza başka yerlerde olsa dahi
kargoyu bilmem ama connect game güvenilirConnect game'den alışveriş yapanlar kargoya kaç günde veriliyor dün akşam Lamzu Atlantis siparişi verdim de ilk alışverişim sormak istedim cevaplar için şimdiden teşekkürler.
hocam yüzde 60 indirim olmadığı sürece falan tercih etmeyin connectHakkını arasın bence bozuk ürün gönderip tamir nedir ya ben mi seçip alıyorum veya ben mi bozuyorum ne kadar salakça bir zihniyet mahkeme ile tehdit edin hakkınızı yedirtmesin arkadaşınız.
2 günde geldi ben 2 hafta önce sipariş vermiştim yurtiçi kargo ile geliyorConnect game'den alışveriş yapanlar kargoya kaç günde veriliyor dün akşam Lamzu Atlantis siparişi verdim de ilk alışverişim sormak istedim cevaplar için şimdiden teşekkürler.