Ckribrahim
Taç
- En İyi Cevap
- 1
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Normal DeathAdder V2 var. Ekstra bir de Viper Mini var. İkisinede aldım skatez ve grip tape.Mini olanı mı
Normal DeathAdder V2 var. Ekstra bir de Viper Mini var. İkisinede aldım skatez ve grip tape.Mini olanı mı
G-wolwesin mini olanını mı aldın demek istedimNormal DeathAdder V2 var. Ekstra bir de Viper Mini var. İkisinede aldım skatez ve grip tape.
Mouse almadım dostum. Beğendim sadece. Mouse Pad aldım.G-wolwesin mini olanını mı aldın demek istedim
![]()
G-Wolves Skoll Mini SK-S Ultra Hafif Oyuncu Mouse - Beyaz
G-Wolves Skoll Mini SK-S Ultra Hafif Oyuncu Mouse ÜRÜN AÇIKLAMASI - Güncellenmiş Versiyon- 50 g' Süper Hafif- Paracord Kablo- Bal Peteği Tasarımı- PMW 3389 Sensör- Ergonomik şekil- Kailh Anahtarları ( 80 Milyon ) G-wolves Sköll Mini, ergonomik bir şekle sahip süper hafif fare olarak türünün...shop.connectgame.com.tr
Omron ve 3335 bence pahalı. 3335 fena değilde. Omron sıkıntı.Bu ürün nasıl arkadaşlar?![]()
PWNAGE Ultra Custom Ergo Ultralight Wireless Gaming Mouse - Beyaz
Ultra Custom Wireless Ergo ÜRÜN AÇIKLAMASI Pwnage, yalnızca 58-86 gram ağırlığındaki dünyanın en hafif kablosuz ve kablolu oyuncu mouselarını üretmektedir. Bu mouse, ödüllü ve ultra hafif bir kabuğa ve Paw3335 biçiminde yeni bir sensöre sahiptir. 20 milyondan fazla tıklamayı kaldırabilen Omron...shop.connectgame.com.tr
Wraith'den skatez-grip tape almayı düşünüyorum viper mini için deneyimini aktarabilir misin hocam?Normal DeathAdder V2 var. Ekstra bir de Viper Mini var. İkisinede aldım skatez ve grip tape.
Nerden almıştınzı?Normal DeathAdder V2 var. Ekstra bir de Viper Mini var. İkisinede aldım skatez ve grip tape.
Dün verdim dostum siparişi. Daha gelmedi.Wraith'den skatez-grip tape almayı düşünüyorum viper mini için deneyimini aktarabilir misin hocam?
İz yapmıyorsa dark reflex çok güzel duruyor.Xm1r ile başka mouse kıyaslanmaz cidden çok kaliteli mouse ayrı bir şey. Tavsiye ederim
Nerden almıştınzı?
Dark Reflex iz yapar eli terlerir parlak kaplama olduğundan dolayı, tavsiyem dark frost ve ya Mat beyaz. Mat beyaz çok fena duruyor mousepad renkli bir şey oluncaİz yapmıyorsa dark reflex çok güzel duruyor.
Tamamdır.Dün verdim dostum siparişi. Daha gelmedi.