🔥İndirim connectgame indirimleri bu sefer dahada iyi!

Kargo dahil değildir nerede yazıyor ödeme sayfasına gidince kargo ücretsiz diyorAlıntıyı görüntüle
ilk sayfanın altında kampanyalı ürünlerde dahil değildir diyor ve kapıda 95 tl civari bişey ödüyorsunuz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kimse niye bu üründen bahsetmiyor? İnanılmaz iyi bir fiyat bu manyetik switch bir klavyeye. Ses testi de harika.
altta belirttim daha fazla klavye var ama uzatmak istemiyorum die, buda bir opsiyon tabii ki.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

X1mr alınır mı?
alınır kesinlikle, üzmez

XTRFY M4 alan var mı siteden? Biliyorum adamlar garanti konusunda pek bir şey vaadetmiyor ama eline ürünü sorunsuz sıkıntısız ulaşan var mı?

Steelseries prime mouse'um var valorant oynuyorum buradaki listeden en iyi seçenek nedir bütçe 1k civarı fakat eğer değecekse daha da çıkarım.

bu siteden ürün alırsam kapıda kargo parası mı ödüyorum ?
anlamadım kısım ürün ödeme ekranında kargo ücretsiz yazması?, yani ürünü kargoya vermeye para almıyoruz mu diyorlar :D

indirimli ürünlerde kargo ücretli diye belirtmişler ig hesabından
mouse alacaktım fakat böyle saçmalık yapmasından ve site tam güvenilir olmadığı için vazgeçtim, teşekkürler.

ENDGAME XM1R için renk öneriniz var mı. Siyah seçeneği kalmamış sadece dark frost ve beyazı var. Dark frost içi görünüyor çok ucuz duruyor beyaz alsam zaman içinde sarar a verya aşırı kir belli etme gibi sorunları olur mu?

Geri