Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Connectgame Yılbaşı İndirimleri

Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Kürşad Hasgül
hocam bide sensoru xm2webin 3370
Mesaj otomatik birleştirildi:

sebep?
dostum 3370 ile 3395 arasında farkı hissetmen ççok düşük 3360 sensörlü zowie kullanan esporcular var sana kalmış eline hangisi uyuyorsa onu al çokta önemli değil rekabetçi bir oyuncu değilsen eline uyması önemli sensörden çok

kepenss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Mert Can
Claw tutuş için ele daha iyi oturan shape, düşük click/sensör gecikmesi, üstün malzeme kalitesi, optik switch kullanması.
xm2we kullandığı sensör 3370 , dareu'nun kullandığı 3395 ve en yenisi 3395 Benim bildiğim bilgi budur :D Belki xm2we'nin kullandığı kaplama vs daha iyidir. bilmiyorum :D

xm2we kullandığı sensör 3370 , dareu'nun kullandığı 3395 ve en yenisi 3395 Benim bildiğim bilgi budur :D Belki xm2we'nin kullandığı kaplama vs daha iyidir. bilmiyorum :D
Muhteşem profesyonel bir oyuncu olmadığım için ve muhteşem sistemim olmadığı için dareu a950 alsam yeter mesela bana , tercih meselesi tabi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Kürşad Hasgül

Muhteşem profesyonel bir oyuncu olmadığım için ve muhteşem sistemim olmadığı için dareu a950 alsam yeter mesela bana , tercih meselesi tabi.
dareuda 3395 mi varmış hadi ya yeni farkettim üstad

kepenss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Mert Can
dareuda 3395 mi varmış hadi ya yeni farkettim üstad
connectgame satıcı değil de başka bişey olsa eminim daha çok satar ve ses getirirdi. connectgame'in iletişimi düşük. sadece satmaya yönelik bir şeyler yapıyorlar. Sitelerine koydukları telefon numarası bile aranmıyor. :D Ama alan kullanan kişilerden çok şikayet görmedim sanırım.

Adriatique

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Sensörü daha iyi diye, 4k diye tercih edebilirsiniz tercih meselesi tabi. 3370 ile 3395 arasındaki sensör farkının, 4000Hz ile 1000Hz arasındaki farkın saydığım kriterlerden daha önemsiz olduğunu düşündüğüm için benim tercihim XM2we oldu.

BlackFr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Mehmet
Sensörü daha iyi diye, 4k diye tercih edebilirsiniz tercih meselesi tabi. 3370 ile 3395 arasındaki sensör farkının, 4000Hz ile 1000Hz arasındaki farkın saydığım kriterlerden daha önemsiz olduğunu düşündüğüm için benim tercihim XM2we oldu.
Viper V2 pro ya yedek olarak düşünüyorum. Hiç kullanmadığım bir shape. Gereksiz olur mu ki

LocutuS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
220
İsim
Ahmet Ahıskalı
XM2We aldım bende güzel ürün. Yalnız firmware update yapamadım, sitesine koymuşlar ,indirdim ama çalıştırınca start tuşu aktif olmuyor. Deneyen oldu mu?
Reddit te bu konuyla ilgili başlıklar vardı. Bi araştırın bulamazsanız tekrar bakarım.

LocutuS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
220
İsim
Ahmet Ahıskalı
Kısa süre önce ikinci el bir xm2we aldım. Pişman mıyım? Kesinlikle hayır. Malzeme kalitesi, batarya süresi, tepkime hızı… bu fiyata bulunmaz nimet.

kallone

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Mustafa
Reddit te bu konuyla ilgili başlıklar vardı. Bi araştırın bulamazsanız tekrar bakarım.
Bir arkadaş sağ olsun Windows dilini İngilizce yapınca ben yaptım yazmıştı, onu denedim bu sefer USB hatası vermeye başladı. Onu da şu şekilde hallettim, cihazın yazılımı dahil taskbardan her şeyi kapattım, tekrar deneyince bu sefer oldu.

LocutuS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
220
İsim
Ahmet Ahıskalı
Bir arkadaş sağ olsun Windows dilini İngilizce yapınca ben yaptım yazmıştı, onu denedim bu sefer USB hatası vermeye başladı. Onu da şu şekilde hallettim, cihazın yazılımı dahil taskbardan her şeyi kapattım, tekrar deneyince bu sefer oldu.
Sıkıntı kalmadığına sevindim. Güzel günlerde kullanın.

Top Bottom