Neler Yeni

🔥İndirim Cooler Master 27" Tempest GZ2711 ₺ 21.999,42

torojan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
639
İsim
abdullah ferhat yılmaz
Bu konudaki dusuncenizin yanlis oldugunu dusunuyorum hocam. Sebebini belirtir misiniz? Insanlar yanlis yonlendirilmesin.
Çünkü o kadar param yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

Satıcı alerji bide aman aman

oguzunluerler1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
294
İsim
Oğuz Ünlüerler
Basit mantık. Sistemin 150-180 fps alıyorsa ve 120hz almışsan bu bir hatadır.
Sistemim oyunlarda 150-180 fps almıyor. Bunu birkaç kez belirttim. Tekrardan belirteyim. 2K'da Max 120 alıyorum. Bu sebeple 120 Hz tercih ettim. Gidip 2k'de max ayarlarda 180 fps almak için 4080 sahibi olmak falan lazım. Hatta o zaman bile çoğu oyunda 180e kadar çıkılmıyor.

Ben bu tarz videoları bol bol gözlemleyip ona göre monitörümü önceden belirledim. Herkese de tavsiye ederim.

Çünkü o kadar param yok

Satıcı alerji bide aman aman
Ben satıcıdan ürün aldım daha önce, sorun yaşamadım, hatta değişim de oldu çok problem olmadan. Monitör değildi ama GPU idi benim aldığım ürün. Bütçenize göre tabii ki kendinizi ayarlarsınız hocam herkesin kendi bileceği iş. Saygılar.

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,293
İsim
Furkan Görür
Eğer benim ekran kartım 180 FPS veremeyecekse 180 Hz monitörümün olmasının anlamı olmamalı, ister online oyun oynayayım ister solo. Benim kaçırdığım veya bilmediğim bir şey mi var konuyla alakalı? Aydınlatırsanız sevinirim öyleyse.
online oyunlarda +200 fps alırsın.

TrollSlayer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
608
İsim
Arif Çelebi
Oled işi kumara benziyor her an panel yanığı olabilir 55 inch lg oled tv miz garanti bitiminden 2-3 ay sonra oled yanığı oldu 40-50 k lık tv yalan oldu ben ips yada mini led dışında monitör almam

torojan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
639
İsim
abdullah ferhat yılmaz
Sistemim oyunlarda 150-180 fps almıyor. Bunu birkaç kez belirttim. Tekrardan belirteyim. 2K'da Max 120 alıyorum. Bu sebeple 120 Hz tercih ettim. Gidip 2k'de max ayarlarda 180 fps almak için 4080 sahibi olmak falan lazım. Hatta o zaman bile çoğu oyunda 180e kadar çıkılmıyor.

Ben bu tarz videoları bol bol gözlemleyip ona göre monitörümü önceden belirledim. Herkese de tavsiye ederim.

Ben satıcıdan ürün aldım daha önce, sorun yaşamadım, hatta değişim de oldu çok problem olmadan. Monitör değildi ama GPU idi benim aldığım ürün. Bütçenize göre tabii ki kendinizi ayarlarsınız hocam herkesin kendi bileceği iş. Saygılar.
Ben çok sorun yaşadım hem kargo sürecinde hem satış sonrasında. Komple sıkıntılı firma. Adını gördüğümde direk geçiyorum.

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,293
İsim
Furkan Görür
Online oyun pek oynamıyorum zaten. Normaldeki kullanımında 120 fps anca alıyorum. Hatta daha da az.
tamamda sen genel konuşuyorsun. Sen oynamıyorsan başkası da oynamıyor gibi düşünme. 180hz ve üstü alınmasının genel sebebi FPS oyunları için.

Ben çok sorun yaşadım hem kargo sürecinde hem satış sonrasında. Komple sıkıntılı firma. Adını gördüğümde direk geçiyorum.
ben sistem almıştım sorunusz geldi ama bir daha alışveriş yapmam

goku010203

80+ Bronze

Bende bunu birkaç kez belirttim sistemin 2k da 120 fps anca alıyorsa 2k alman bir hata. Git 1080p al.

Zymnax

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Mert
Bunlar ne pahalanmış ya böyle. Halimiz duman ey cemaat

Yani cok degil gecen sene 120hz 2k 27" m27q var, 10 kagida almistim. Vallahi piyasaya gore ucuz olsa da cok pahalanmis.
Gigabyte M27Q 170 Hz bir monitör değil mi? Şu anda ikinci monitörüm olarak kullanıyorum ve 170 Hz'de çalışıyor?

oguzunluerler1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
294
İsim
Oğuz Ünlüerler
Bende bunu birkaç kez belirttim sistemin 2k da 120 fps anca alıyorsa 2k alman bir hata. Git 1080p al.
Sana ne kardeşim benim sistemimden ne alıp almayacağımdan :D
120 FPS bana yetiyor. Kan benim damar benim. Sana ne? Sanki parasını veriyorsun.

Gigabyte M27Q 170 Hz bir monitör değil mi? Şu anda ikinci monitörüm olarak kullanıyorum ve 170 Hz'de çalışıyor?

Eve gecince ekran goruntusu atayim hocam. 120 oldugundan oldukca eminim, veya modelin ismini yanlis soyluyorumdur. Alali 2 sene olacak, unutmus olabilirim. Duzeltme icin tesekkur ettim.

tamamda sen genel konuşuyorsun. Sen oynamıyorsan başkası da oynamıyor gibi düşünme. 180hz ve üstü alınmasının genel sebebi FPS oyunları için.

ben sistem almıştım sorunusz geldi ama bir daha alışveriş yapmam

Peki, ben sadece ek bilgi olmasi acisindan yazdim alacaklara. Benim kullanma amacimla kullanacak kisi icin faydali bir gorus olabilir diye. Yoksa zaten bana ne ki, insanlar isterse 360Hz alsın, online oyun oynayacak kisiler arastirmasini ona gore yonlendirebilir. Ben faydali olur diye ogrendigimi yazdim, arastirmami da gani gani yapmistim alirken.

sako.TPZ

80+
Hata değil zevk meselesi 2k 120fps oynamak istiyorsa oynar seni ilgilendiren bir durum yok belki 2k görüntüyü sevip 80 100 fpsde olsa oynamak isteyebilir herkes 1080p kullanacak diye bir kural yok fazla uzatmışsın

oguzunluerler1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
294
İsim
Oğuz Ünlüerler
Hata değil zevk meselesi 2k 120fps oynamak istiyorsa oynar seni ilgilendiren bir durum yok belki 2k görüntüyü sevip 80 100 fpsde olsa oynamak isteyebilir herkes 1080p kullanacak diye bir kural yok fazla uzatmışsın
Anlatmaya çalıştığım tam olarak buydu, Allah razı olsun hocam.

Ayrıca bütçe meselesi. Bazılarımız kira verirken kredi öderken bütçeye göre elinden geldiğince takılmaya çalışıyor. Kimsenin kimsenin hayatına yorum yapmaya hakkı yok.

Fantastiktürk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dikkat edin. Cooler Master'ın son Mini-LED'i bayağı kötüydü, alınacak gibi değildi. Araştırmadan almayın.

Hem bu fiyatlara Samsung G6 OLED 360Hz vardı niye buna 22k veresiniz ki?

Top Bottom