Neler Yeni

Cooler Master 27" Tempest GP2711 Mini Led 1ms 165Hz

Fantastiktürk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Cooler Master markasıyla ile bireysel olarak çalıştım, bilhassa senin internetten öğrenemeyeceğin bilgilere sahibim. Sen hariç okuyan arkadaşlara tekrar ediyorum, CM'in çevre birimlerinden uzak durmaya çalışın.
Ayrıyetten monitöre içerlenmek kalıbını kullanmadım, monitörü içerlemek kalıbını kullandım ki bunda yanlış bir şey yok. Seni ilgilendirmez de yazabilirim çünkü herkese açık bir platform ve istediğimi yazabilirim 'seni ilgilendirmez'. Bana türkçe dersi vermeye çalışan adam harfleri doğru yazabilse; yazdıklarını ciddiye alırdım. Lakin ciddiye alınacak herhangi bir tarafın yok. Dileğim senin için yetersiz olacak ama sosyal hayatında sana ve özellikle çevrendekilere bol şans. :)
Şu her haksız çıkan kesin o alanda çalışıyor falan oluyor ya bayılıyorum bunları yazmaya başladiklarında 😂

Ha ben de CM bileşenleri pek seviyor değilim ayrı mesele.

nitroG

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Erdem Usta
Hala genelleme yapıyorsun :D Ayrıca CM'de çalışman benim için zerre önem taşımıyor çünkü ben CM'nin o nadide ve kimseye söylemediği şeyleri merak etmiyorum ve ürünlerini bunlara göre yorumlamıyorum, ortaya çıkan ürünün iyiliğine ve kötülüğüne göre yorumluyorum ve buna bağlı olarak insanlara öneriyorum. Senin gibi modele bakmaksızın "CM'den uzak durun." gibi saçma bir genelleme yaparak girmiyorum konulara, üstelik konu doğrudan Cooler Master'ın nasıl bir marka olduğuna yönelik bir konu olmadığı halde :D

"Seni ilgilendirmez" yazmak bir özgürlük değil, sanırım bunu idrak edemiyorsun.

İngilizce klavye kullanmanın Türkçe kullanamamakla alakası olmadığını bilmeyecek kadar dünyadan bi' habersen buna bir şey diyemem.
Arkadaşım, ilk sayfada 'dandik marka' yazan arkadaşa binaen yazdım yorumumu. Seni ilgilendirmez yazmak bir özgürlük belirtisi olduğu için söylemiyorum. Benim yazdığım şeye pasif agresif bir yazı yazdığın için seni ilgilendirmez diyorum. Ben senin ürün incelemene, insanları bilgilendirmene bir şey demiyorum ne mutlu sana. Modele bakmaksızın değil, CM'nin çevre birimlerinden bahsediyorum ve bu total çevre birimi ürünlerini kapsıyor. Başlık CM nasıl bir markadır değil ama ilk başlarda marka adına yorumlar yapılmış ve ben de buna istinaden fikrimi, bilgimi belirtmek istedim, buna agresif bir cevap vermek sana yakışır.

Şu her haksız çıkan kesin o alanda çalışıyor falan oluyor ya bayılıyorum bunları yazmaya başladiklarında 😂
İnsanlar bazı işlere girip bazı işler yapabiliyor Fantastiktürk. Forumda envai çeşit insan var ve belki de bazıları markalarda çalışıyor veya 'çalışmış' olabiliyor Fantastiktürk dünya böyle bir yer. Umarım böyle şeylere bayılmaya devam edersin, yetişkin yaşa geldiğinde insanların markalarda çalışıyor olması seni şaşırtmayacak çünkü Fantastiktürk. Bu hissin tadını çıkart, bol şans.

CONK BAYIRI

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
310
İsim
Berkay Demir
Modele bakmaksızın değil, CM'nin çevre birimlerinden bahsediyorum ve bu total çevre birimi ürünlerini kapsıyor.
Çevre birimleri başlığı altında Monitör, Kulaklık, Mouse, Klavye, Mousepad, Mikrofon gibi envai çeşit ürün kategorisi var. Dolayısıyla yapmış olduğun yorum yine genelleme içeriyor ve konu başlığına uymuyor.

bahtsızkarakter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
216
İsim
Alperen Yılmaz
Her ürünün ayrı bir güzel markası var olay bundan ibaret bir konu daha çöp oldu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular