Neler Yeni

🔥İndirim Cooler Master CK530 V2 TKL Red Switch 799₺

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,340
İsim
Diyarhan
Güzel ürün. Cherry mi?

Penguen

80+ Silver
Tam almalık ürün, hem red switch, hem de kulaklığım ile takım olurdu ama ses tekerleği olmaması büyük eksik. İnsan alıştıktan sonra, ses tekerleği olmayan klavye kullanmak istemiyor, basit ama çok efektif bir şey.
Bence farede kullanmak daha iyi. Klavyemde tekerlek var, farede de makro ile tuşlara ses arttırma azaltma atadım. Fare çok daha kolay geliyor bana. Klavyede oraya uzanman gerekiyor çünkü.

• Beğen
Reaksiyonlar: B1L0

ofa1903

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
o.f.a
Hocam ben fareyi sola kaydırıp baş parmağımın yan tarafı ile klavyeden anlık sesi aç - kapa yapabiliyorum. Philips'in ucuz bir mekanik klavyesi var 300-400e satılıyor. Geçici diye aldım, on numara ürün çıktı, vazgeçemiyorum :D Ama işte blue switch olmak gibi bir sıkıntısı var, sesi rahatsız ediyor.

Fare tuşlarına atamak hiç aklıma gelmemişti ama, çok mantıklı. Peki tıklayınca 1-1 şeklinde mi azalıyor, yoksa basılı tuttuğun müddet sürekli kısılıyor mu ses?
Philips'in mekanik klavyesinden memnun musun :D

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,302
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
TTC Switch bu kadar etmez. B kalite. Furylevel Y1 veya G512 GX bakın.

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,343
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Hocam ben fareyi sola kaydırıp baş parmağımın yan tarafı ile klavyeden anlık sesi aç - kapa yapabiliyorum. Philips'in ucuz bir mekanik klavyesi var 300-400e satılıyor. Geçici diye aldım, on numara ürün çıktı, vazgeçemiyorum :D Ama işte blue switch olmak gibi bir sıkıntısı var, sesi rahatsız ediyor.

Fare tuşlarına atamak hiç aklıma gelmemişti ama, çok mantıklı. Peki tıklayınca 1-1 şeklinde mi azalıyor, yoksa basılı tuttuğun müddet sürekli kısılıyor mu ses?
bende basılı tutunca sürekli artıyor. Yani 0dan 100e 2 saniyede varıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bende basılı tutunca sürekli artıyor. Yani 0dan 100e 2 saniyede varıyor.
1644333165836.png

1644333185077.png

Böyle kullanıyorum çok memnunum valla

cem001

80+
Hocam açıkcası xpg summoner vs. alırım diye düşünüyordum, bin liraya kadar veririm diyordum. Ama bu ucuz klavye hiç fena değil.

Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: B1L0

ofa1903

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
o.f.a
Hocam açıkcası xpg summoner vs. alırım diye düşünüyordum, bin liraya kadar veririm diyordum. Ama bu philips klavye hiç fena değil. Biraz sesi fazla çıkıyor switchlerin, onun dışında zaten çalışmaları hepsinin benzer, kayda değer bir fark yok. Ses tekerleği falan sorunsuz çalışıyor, çok memnun kaldım diyebilirim, tam fiyat / performans ürünü.

@"B1L0" teşekkürler hocam bilgi için, bende razer mouse kullanıyorum, bir deneyeyim.
Peki uygulaması var mı :D

Penguen

80+ Silver

Bende ikişer ikişer azalıp artıyor. Uzun basınca atlamaya başlıyor yanlış hatırlamıyorsam. Çok dikkat etmedim.

Top Bottom