Sözde TUF kasa işte kendi modelini bile kaldıramıyor. MSI olan baya sağlam ama cidden. Yok gerçi oda piyasada kalmadı.Ben TUF 3060 Ti için takmıştım hiçbir şeye yaramamıştı, kartla birlikte o da eğilmişti![]()
Üst seviye MSI kartların içinden çıkan en mantıklısı aslında.Sözde TUF kasa işte kendi modelini bile kaldıramıyor. MSI olan baya sağlam ama cidden. Yok gerçi oda piyasada kalmadı.
RGB olmayan ekran kartı falan olduğunda güzel duruyor en azından ordada ışıklandırma olmuş oluyor. Diğer türlü üst dolu, ön dolu, egzoz dolu aşağısı karanlık kalıyor.Benim kasaya anakart düz takılıyor masaya koyar gibi, hiç böyle dertlerim olmadı.![]()
Aşağıdan ayarlanabilir olan mı ?Üst seviye MSI kartların içinden çıkan en mantıklısı aslında.
Hocam benim ekran kartı msi gaming x gtx 1070 sizce destek aparatına gerek var mıRGB olmayan ekran kartı falan olduğunda güzel duruyor en azından ordada ışıklandırma olmuş oluyor. Diğer türlü üst dolu, ön dolu, egzoz dolu aşağısı karanlık kalıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Aşağıdan ayarlanabilir olan mı ?
Sarkma varsa koyabilirsin dostum.Hocam benim ekran kartı msi gaming x gtx 1070 sizce destek aparatına gerek var mı
Evet kasa içine koyulan.RGB olmayan ekran kartı falan olduğunda güzel duruyor en azından ordada ışıklandırma olmuş oluyor. Diğer türlü üst dolu, ön dolu, egzoz dolu aşağısı karanlık kalıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Aşağıdan ayarlanabilir olan mı ?
İşte onun aynısını ben kendim yapmıştım. Kırmızı boyamıştım bideEvet kasa içine koyulan.
hocam bende gt301 kasa kullanıyorum. hazır sistem olarak aldım. aparatım görselini atabilir misiniz?Çook var. Asus TUF GT301 kasanın içinden bile çıkıyor![]()
Bitmez muhtemelen.tüh be kartta para yok,inşallah yarına bitmez td500e cuk oturur bu
Duruyordur bir kenarda bulamam şimdi. https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQEMt0yzGq1wp-1adembYek_Xg8VIoraZ7Tkw&usqp=CAU şurada görünüyor.hocam bende gt301 kasa kullanıyorum. hazır sistem olarak aldım. aparatım görselini atabilir misiniz?
teşekkür ederimDuruyordur bir kenarda bulamam şimdi. https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQEMt0yzGq1wp-1adembYek_Xg8VIoraZ7Tkw&usqp=CAU şurada görünüyor.