COOLER MASTER MasterAir MA410P İ7 10700K ı sogutmaya yetermi?

Soğutur ama OC yaparsın heralde o işlemciye bence 610P al.

Hocam OC ile işim yok zaten bunu aldıktan 2 ay sonra sıvı sogutucu alacagım.
610P bütçe içindeyse bence bu soğutucuya bakabilirsin:
Eski soğutmalar yeni sokette kullanılıyor diye bi olay vardı. Bu soğutucu 300W TDP sahip yani 300W güç tüketimine kadar her şeyi soğutur. Ama 360mm sıvı soğutma alırım dersen önce MA410P al.

610P bütçe içindeyse bence bu soğutucuya bakabilirsin:
Eski soğutmalar yeni sokette kullanılıyor diye bi olay vardı. Bu soğutucu 300W TDP sahip yani 300W güç tüketimine kadar her şeyi soğutur. Ama 360mm sıvı soğutma alırım dersen önce MA410P al.
Hocam herşeyi itopyadan alıyorum itopyadan önerirseniz güzel olur.

Kasa ne olacak? Ona göre bir şeyler önereyim.

Kasa bence yetersiz. Radyatör desteği 280mm oda ön kısım hava akışını bozabilir üste en fazla 120mm (tek fanlı) sıvı soğutma takılıyor. Benim tavsiyem kasayı değiştirin veya ebediyen hava soğutma kullanın. 610P biraz işinizi görür.

Kasa bence yetersiz. Radyatör desteği 280mm oda ön kısım hava akışını bozabilir üste en fazla 120mm (tek fanlı) sıvı soğutma takılıyor. Benim tavsiyem kasayı değiştirin veya ebediyen hava soğutma kullanın. 610P biraz işinizi görür.
O zaman kasayı degişterecegim.

CORSAIR 275R Airflow Nasıldır?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@RevDeisDou Eger bu da olmaz ise aklımda başka bir kasa daha var COOLER MASTER MasterBox TD500 Mesh bu nasıldır?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,357
Üyeler
183,830
Son üye
Fur0120
Geri