- Konu Sahibi Konu Sahibi
Alabileceğin en kötü soğutmayı almışsın.
Sebebini soracak olursan; pompası kalitesiz ve sesli. Çok performanslı bir model değil ve fiyatını haketmiyor. İnsanlara kesinlikle almayın diyebileceğim 3 soğutmadan biris
Alabileceğin en kötü soğutmayı almışsın.
Sebebini soracak olursan; pompası kalitesiz ve sesli. Çok performanslı bir model değil ve fiyatını haketmiyor. İnsanlara kesinlikle almayın diyebileceğim 3 soğutmadan biris
ben 7700x işlemciyi soğutamıyorum ml240 ile sen nasıl yaptınki?ben 7800x3d de kullanıyorum ne sorunu varki bu soğutucunun gayet serin çalışıyor sistemi
valorant oynuyor sanırım o yüzden yada sallıyor 360 mm ile ancak soğuyor o işlemci yada kaliteli 280mmben 7700x işlemciyi soğutamıyorum ml240 ile sen nasıl yaptınki?
işlemciyi kullanmayı bilmiyorsunuz ya da bilgili olduğunuzu sanıyorsunuz ancak laf. turuncu sitedeki 7800x3d konusuna bi göz atmanızı öneririm. bios hakkındada bilginiz yoksa buralarda takılmadan önce öğrenin gelin koçum okeyvalorant oynuyor sanırım o yüzden yada sallıyor 360 mm ile ancak soğuyor o işlemci yada kaliteli 280mm
dfhslşiifkşgjfıoşklşnjsfsfgıhklşisfgh olum çok komiksiniz yazık valla cevap vermeye deymecek adamsın :dişlemciyi kullanmayı bilmiyorsunuz ya da bilgili olduğunuzu sanıyorsunuz ancak laf. turuncu sitedeki 7800x3d konusuna bi göz atmanızı öneririm. bios hakkındada bilginiz yoksa buralarda takılmadan önce öğrenin gelin koçum okey