Hocam 240 olanı alacağım bende. Ses vesaire bi kac sorundan bahsettiler herhangi bi problem yaşadınız mı?240 ligini kullandım cooler master memnundum. 360 olanı sattım kullanmadım
Hocam 240 olanı alacağım bende. Ses vesaire bi kac sorundan bahsettiler herhangi bi problem yaşadınız mı?240 ligini kullandım cooler master memnundum. 360 olanı sattım kullanmadım
Bundan 1 sene önce 2650 TL ye 6 taksit aldım , aynı ürünu. Halen paketini bile açmadım duruyor eğer iyi bir işlemci alırsam kullanmak nasip olacak inşallah
biosdan pompa devrini ayarlarsan ses vs olmaz. pompayı % 70 80 üstü çalıştırmazsan ses olacağını sanmıyorumHocam 240 olanı alacağım bende. Ses vesaire bi kac sorundan bahsettiler herhangi bi problem yaşadınız mı?
İade ederken ürün bedelini iade alıyorsunuz. Gümrük vergisi ve kargo ücretinin üstüne soğuk su içiyorsunuz. Güvenilir satıcıdır. Bizdeki Amazon neyse onun alman şubesi gibi düşün. Direkt amazon.de ye girip almaktan daha ucuza gelir Türkiye'deki Amazon germany den almakAmazon germany'den alınan ürünlerin iadesi nasıl bilgisi olan var mı acaba? Bir de bu mu daha iyi yoksa Arctic Freezer II 360mm mi daha iyidir?
Ben daha önce iade ettim hiçbir şeyin üstüne su içmedim ne ödediysem onu aldımİade ederken ürün bedelini iade alıyorsunuz. Gümrük vergisi ve kargo ücretinin üstüne soğuk su içiyorsunuz. Güvenilir satıcıdır. Bizdeki Amazon neyse onun alman şubesi gibi düşün. Direkt amazon.de ye girip almaktan daha ucuza gelir Türkiye'deki Amazon germany den almak
tüm paranı da bal gibi alıyorsunİade ederken ürün bedelini iade alıyorsunuz. Gümrük vergisi ve kargo ücretinin üstüne soğuk su içiyorsunuz. Güvenilir satıcıdır. Bizdeki Amazon neyse onun alman şubesi gibi düşün. Direkt amazon.de ye girip almaktan daha ucuza gelir Türkiye'deki Amazon germany den almak
Çok kolayAmazon germany'den alınan ürünlerin iadesi nasıl bilgisi olan var mı acaba? Bir de bu mu daha iyi yoksa Arctic Freezer II 360mm mi daha iyidir?
Alçak Amazon
Sistem düzeldiyse ne iyi. Eşime skeechers ayakkabı almıştık.onu iade ederken parayı tam vermiyordu. Şimdi dediğiniz gibi olduysa süper hizmet buBen daha önce iade ettim hiçbir şeyin üstüne su içmedim ne ödediysem onu aldım
2 yıl sonra ne iadesi reyiz. Neyse bir üst mesajda başımıza geleni yazmıştım tekrar yazmıcam. Dediğiniz gibi olduysa sistem helal olsun amazona. Zaten yurtdışından taksitli ürün aldırması efsanetüm paranı da bal gibi alıyorsunsenin dediğin olay eğer aldıktan sonra 2 yıl geçmiş ürünün garantisi bitmiş ama yine de iade şansı sağlayan amazonun yaptığı krallıkla oluyor
Evet hocam saçma gelse de amazon bu şekilde ürünün arkasında duruyor, daha önce çok yaşadımSistem düzeldiyse ne iyi. Eşime skeechers ayakkabı almıştık.onu iade ederken parayı tam vermiyordu. Şimdi dediğiniz gibi olduysa süper hizmet bu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
2 yıl sonra ne iadesi reyiz. Neyse bir üst mesajda başımıza geleni yazmıştım tekrar yazmıcam. Dediğiniz gibi olduysa sistem helal olsun amazona. Zaten yurtdışından taksitli ürün aldırması efsane