TahaCel 80+ Platinum Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 10,296 Reaksiyon skoru 10,673 4 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #14 ahmetdoğukan yazmış: alınır alınmaz diyeni dövün şaka yapıyorum herkese saygı duyuyorum ama buna da alınmaz demessin Devamı için tıklayın... knk eski konu bu başka bir kasa aldım
ahmetdoğukan yazmış: alınır alınmaz diyeni dövün şaka yapıyorum herkese saygı duyuyorum ama buna da alınmaz demessin Devamı için tıklayın... knk eski konu bu başka bir kasa aldım
3 34480 80+ Platinum Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 17,608 En İyi Cevap 23 Reaksiyon skoru 35,052 4 Ocak 2021 #15 ahmetdoğukan yazmış: alınır alınmaz diyeni dövün şaka yapıyorum herkese saygı duyuyorum ama buna da alınmaz demessin Devamı için tıklayın... Yoo, bence alınmaz. PSU'su kötü, bunu alacağıma gider kasa ve PSU'yu ayrı alırım.
ahmetdoğukan yazmış: alınır alınmaz diyeni dövün şaka yapıyorum herkese saygı duyuyorum ama buna da alınmaz demessin Devamı için tıklayın... Yoo, bence alınmaz. PSU'su kötü, bunu alacağıma gider kasa ve PSU'yu ayrı alırım.