Cooler Master ML240L V2 RGB 240mm Siyah Sıvı Soğutucu - 1099 TL

Hasekimam

80+
Reaksiyon skoru
80
Arkadaşlar ürün haftasonu indirimine girmiş benimde bir sıvı soğutucu alma fikrim vardı şahsıma bir adet siparişte bulundum uygun geldi sizede paylaşmak istedim. Paylaşma sebebim diğer sitelerde fiyatı oldukça pahalı olması en ucuz incehesapta 1300 küsüre var diğerlerinde ise 1.5k üstüydü. Sizce sipariş vererek mantıklı bir şey mi yaptım görüşlerinizi paylaşır mısınız ? Ona göre iptal edeceğim.

Bence bu dönem için güzel bir indirim fakat aşırı iyi bir indirim değil. İhtiyaç varsa alınabilir. Son 6 ayda zaten genel olarak 900 tllerde gezerken son 3 ayda tırmanışa geçmiş.

Arkadaşlar ürün haftasonu indirimine girmiş benimde bir sıvı soğutucu alma fikrim vardı şahsıma bir adet siparişte bulundum uygun geldi sizede paylaşmak istedim. Paylaşma sebebim diğer sitelerde fiyatı oldukça pahalı olması en ucuz incehesapta 1300 küsüre var diğerlerinde ise 1.5k üstüydü. Sizce sipariş vererek mantıklı bir şey mi yaptım görüşlerinizi paylaşır mısınız ? Ona göre iptal edeceğim.
@RevDeisDou

Fiyatı fena değilde başka modellerde bakabilirsiniz. Bir aralar 900 küsürdü.
Uzun kullanımda ses sorunu var diye duydum.

Fiyatı fena değilde başka modellerde bakabilirsiniz. Bir aralar 900 küsürdü.
Uzun kullanımda ses sorunu var diye duydum.
hocam bnde onu araştırdım galiva v1 modelinde o sorun var diyolar bu v2 olanda bu çözülmüş deniliyor. Arkadaşlar var mı kullanan bu soğutucuyu ?

Son zamanlardaki en düşük fiyatı hemen aldım.
Hocam alırken araştırdın mı ? Bende aldım ama çok araştırma fırsatım olmadı. Kullanan var mı acaba aynı modeli bizi aydinlatsada ona gore iptal etsek.

Hocam alırken araştırdın mı ? Bende aldım ama çok araştırma fırsatım olmadı. Kullanan var mı acaba aynı modeli bizi aydinlatsada ona gore iptal etsek.
bende aldım aynı sogutcuyu kuzenım kullanıyor yaklaşık 4 5 aydır hiç bir sorunu yok seslı vs. de calısmıyor bende ondan aldım.

hocam kötü yorum yazanı görmedim.
Hocam şikayet eden görmedim. İncelemelerinde f/p ürün olarak geçiyor. 240mm'nin gerekliliklerini yerine getiriyor.

inşallah problemsiz kullanmak bizede nasip olur diyelim.

Ses sorunları var bu soğutucunun, Scythe Ninja 5, Mugen 5 veya Fuma 2 de olabilirdi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,167,251
Üyeler
185,394
Son üye
İlkemkdr
Geri