Neler Yeni

Cooler Master ML240L V2 RGB 240mm Siyah Sıvı Soğutucu - 1099 TL

Hasekimam

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Muhammet Çelik
Arkadaşlar ürün haftasonu indirimine girmiş benimde bir sıvı soğutucu alma fikrim vardı şahsıma bir adet siparişte bulundum uygun geldi sizede paylaşmak istedim. Paylaşma sebebim diğer sitelerde fiyatı oldukça pahalı olması en ucuz incehesapta 1300 küsüre var diğerlerinde ise 1.5k üstüydü. Sizce sipariş vererek mantıklı bir şey mi yaptım görüşlerinizi paylaşır mısınız ? Ona göre iptal edeceğim.

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Bence bu dönem için güzel bir indirim fakat aşırı iyi bir indirim değil. İhtiyaç varsa alınabilir. Son 6 ayda zaten genel olarak 900 tllerde gezerken son 3 ayda tırmanışa geçmiş.

~KİNG~

80+ Bronze
Arkadaşlar ürün haftasonu indirimine girmiş benimde bir sıvı soğutucu alma fikrim vardı şahsıma bir adet siparişte bulundum uygun geldi sizede paylaşmak istedim. Paylaşma sebebim diğer sitelerde fiyatı oldukça pahalı olması en ucuz incehesapta 1300 küsüre var diğerlerinde ise 1.5k üstüydü. Sizce sipariş vererek mantıklı bir şey mi yaptım görüşlerinizi paylaşır mısınız ? Ona göre iptal edeceğim.
@RevDeisDou

Wardom

80+
Fiyatı fena değilde başka modellerde bakabilirsiniz. Bir aralar 900 küsürdü.
Uzun kullanımda ses sorunu var diye duydum.

Hasekimam

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Muhammet Çelik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fiyatı fena değilde başka modellerde bakabilirsiniz. Bir aralar 900 küsürdü.
Uzun kullanımda ses sorunu var diye duydum.
hocam bnde onu araştırdım galiva v1 modelinde o sorun var diyolar bu v2 olanda bu çözülmüş deniliyor. Arkadaşlar var mı kullanan bu soğutucuyu ?

yigithandeniz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
366
İsim
yigithandeniz
geldiğinde fotoğraf atar mısınız boyutunu merak ediyorum

Hasekimam

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Muhammet Çelik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Son zamanlardaki en düşük fiyatı hemen aldım.
Hocam alırken araştırdın mı ? Bende aldım ama çok araştırma fırsatım olmadı. Kullanan var mı acaba aynı modeli bizi aydinlatsada ona gore iptal etsek.

Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Aykut KELEŞ
Hocam alırken araştırdın mı ? Bende aldım ama çok araştırma fırsatım olmadı. Kullanan var mı acaba aynı modeli bizi aydinlatsada ona gore iptal etsek.
bende aldım aynı sogutcuyu kuzenım kullanıyor yaklaşık 4 5 aydır hiç bir sorunu yok seslı vs. de calısmıyor bende ondan aldım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
G
hocam kötü yorum yazanı görmedim.
Hocam şikayet eden görmedim. İncelemelerinde f/p ürün olarak geçiyor. 240mm'nin gerekliliklerini yerine getiriyor.

Hasekimam

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Muhammet Çelik
inşallah problemsiz kullanmak bizede nasip olur diyelim.

of Beauty and Rage

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Ses sorunları var bu soğutucunun, Scythe Ninja 5, Mugen 5 veya Fuma 2 de olabilirdi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,278
Üyeler
163,462
Son üye
dursun1838
Top Bottom