- Konu Sahibi Konu Sahibi
Tamamdır teşekkürlercooler
Tamamdır teşekkürlercooler
monitörde vga olması çıkış yılına dair bir bilgi vermez. Daha dün çıkmış monitörde de vga olabilir. İlla 5-10 yıl önce çıkmak zorunda değil.Alıntıyı görüntülegordügünüz gibi vga var buyuk ihtimalle 8 senelik bir monitor
aynenmonitörde vga olması çıkış yılına dair bir bilgi vermez. Daha dün çıkmış monitörde de vga olabilir. İlla 5-10 yıl önce çıkmak zorunda değil.
Hocam şöyle bir şey buldum özellikleri baya iyi geldi gözüme. HDMI 2.0 olduğu için 180hz de alabiliyorum? Ne dersiniz bu konuda?monitörde vga olması çıkış yılına dair bir bilgi vermez. Daha dün çıkmış monitörde de vga olabilir. İlla 5-10 yıl önce çıkmak zorunda değil.
Kağıt üzerinde iyi bir monitör fakat markayı hiç bilmiyorum. Kullanıcı deneyimleri bulabilirseniz forumlarda ya da youtube'da vs. onları daha çok dikkate alın. https://www.pazarama.com/lg-24gq50f..._campaign=Akakce-fiyat-karsilastirma&v=1.54.4 buna da bakabilirsinizHocam şöyle bir şey buldum özellikleri baya iyi geldi gözüme. HDMI 2.0 olduğu için 180hz de alabiliyorum? Ne dersiniz bu konuda?
![]()
GAMEON 24" GOPS24180IPS 0.5ms 180Hz HDMI,DisplayPort Adaptive-Sync Gaming Monitör
GAMEON 24" GOPS24180IPS 0.5ms 180Hz HDMI,DisplayPort Adaptive-Sync Gaming Monitör fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Hocam bütçeyi çok zorlamak istemiyorum. Size sinerjideki 2 monitörü atacağım. Arasından birini seçerseniz memnun olurum. hDMI üzerinden kullanacağım. Neden sinerji derseniz de kendilerine yakın sayılırım direkt gidip yüz yüze alıp geleceğim. Bir de cooler masterın renk doğruluğuna falan bakabilirseniz çok mutlu olurum.Kağıt üzerinde iyi bir monitör fakat markayı hiç bilmiyorum. Kullanıcı deneyimleri bulabilirseniz forumlarda ya da youtube'da vs. onları daha çok dikkate alın. https://www.pazarama.com/lg-24gq50f..._campaign=Akakce-fiyat-karsilastirma&v=1.54.4 buna da bakabilirsiniz
ghosting sizi çok rahatsız ediyorsa cooler master, etmiyorsa gamebooster alın. Tabi görüntü kalitesi de fark eder. 100 hz ile 165 hz arasında evet hissedilir bir fark var ama nihayetinde 120 hz alabildiğinizi söylediniz max. bunu da göz önünde bulundurun tabi. Görüntü kalitesi olarak cooler master daha iyi bir görüntü verecektir.Hocam bütçeyi çok zorlamak istemiyorum. Size sinerjideki 2 monitörü atacağım. Arasından birini seçerseniz memnun olurum. hDMI üzerinden kullanacağım. Neden sinerji derseniz de kendilerine yakın sayılırım direkt gidip yüz yüze alıp geleceğim. Bir de cooler masterın renk doğruluğuna falan bakabilirseniz çok mutlu olurum.
![]()
GameBooster 23.8" GB-2420FF 1ms 165Hz HDMI,DisplayPort G-Sync Gaming Monitör
GameBooster 23.8" GB-2420FF 1ms 165Hz HDMI,DisplayPort G-Sync Gaming Monitör fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
![]()
Cooler Master 23.8" GA241 1ms 100Hz HDMI,DisplayPort Adaptive Sync Gaming Monitör
Cooler Master 23.8" GA241 1ms 100Hz HDMI,DisplayPort Adaptive Sync Gaming Monitör fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr