Bi TD500 ve XPG Battlecruiser ile karşılaştır anlaman lazımneresini çirkin buluyosun bu kasaların söylesene
Sabahtan beri P400A aldırtamadım gitti.Bi TD500 ve XPG Battlecruiser ile karşılaştır anlaman lazım
Aga şu V12’nin ayaklarına bak ya öyle gri ayak mı olur
Şu Battlecruiser ın acilen gelmesi lazım artıkSabahtan beri P400A aldırtamadım gitti.
orası doğru ayakları boyarız sorun değil. TD500 fansız olsa alıcam bak cidden / sahibindende bi ilan buldum bakBi TD500 ve XPG Battlecruiser ile karşılaştır anlaman lazım
Aga şu V12’nin ayaklarına bak ya öyle gri ayak mı olur
Evet, cam panel kasalarda hava akışı en iyi kasa o idi bu bütçelerde. 4000X RGB ve 465X çok kötü iki tercih.Şu Battlecruiser ın acilen gelmesi lazım artık
o gelse onu alcam o da yok piyasadaŞu Battlecruiser ın acilen gelmesi lazım artık
sor bakalım p400a yı beğeniyor mu @cfranko kardeşimizEvet, cam panel kasalarda hava akışı en iyi kasa o idi bu bütçelerde. 4000X RGB ve 465X çok kötü iki tercih.
Battlecruiser gelse ben bile geçebilirim ona aşırı güzelEvet, cam panel kasalarda hava akışı en iyi kasa o idi bu bütçelerde. 4000X RGB ve 465X çok kötü iki tercih.
Kasa olarak güzel de RGB kontrolü anlamında anakarta bağlanmaması çok kötüsor bakalım p400a yı beğeniyor mu @cfranko kardeşimiz
P400A'ya kötü diyecek bir babayiğit tanımadım henüz.sor bakalım p400a yı beğeniyor mu @cfranko kardeşimiz
anakarta takılmıyo mu ARGB leri kontrol etmek için ?Battlecruiser gelse ben bile geçebilirim ona aşırı güzel
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kasa olarak güzel de RGB kontrolü anlamında anakarta bağlanmaması çok kötü
anakarta takılmıyosa niye bana bunu aldırtmaya çalışıyosun be adam.P400A'ya kötü diyecek bir babayiğit tanımadım henüz.
Ama DRGB kontrolcüsü olmaması ve üst panele sıvı soğutma takılamaması en büyük iki eksisi.
Ne istediğini bilmiyoruz ki bi' türlü.anakarta takılmıyo mu ARGB leri kontrol etmek için ?
anakarta takılmıyosa niye bana bunu aldırtmaya çalışıyosun be adam.
ben istediklerimi yazdım konunun en başındaki mesajı okudun mu ki sen ?Ne istediğini bilmiyoruz ki bi' türlü.
Bütün isteklerini tek tek yaz.
Haydi bekliyorumNe istediğini bilmiyoruz ki bi' türlü.
Bütün isteklerini tek tek yaz.
Bulamadım ARGB fan, mesh ve iç hacmi geniş bir ürün. Üç kriter aynı anda olunca bayağı daralıyor.ben istediklerimi yazdım konunun en başındaki mesajı okudun mu ki sen ?
1. Fanların hızını ve rengini anakarttan kontrol etmek istiyorum ARGB olacak
2. 3070 suprimi sığdıracağım
3. önü mesh olacak.
bu kadar basit.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Haydi bekliyorum