İmkanı yok.
O traktör sesi gelmek zorunda.
Şaka bir yana bu sorunu yaşamayanı görmedim.
Kendim de dahil.
MB511 ARGB'de de aynı sorun mevcut, tır tır tır çalışıyor. Fan mı çalıştırıyoruz traktör mü belli değil.
Bu hiç iyi bir durum değil. 1000 liraya traktör almışız resmen haberimiz yok... Rahatsız ediyor beni bu ses alışır mıyım bilmem.Coolermaster hangi kasasını alırsan al hangi fanını alırsna al halo serisi hariç o traktör sesi var![]()
Alışıyorsun.Bu hiç iyi bir durum değil. 1000 liraya traktör almışız resmen haberimiz yok... Rahatsız ediyor beni bu ses alışır mıyım bilmem.
Msi mag 100r dede vardı alıştım ama bunun kadar değildi. Bu çok fazla 1000 lira verip beyninde o sesin sürekli olması sıkıntı , yokmu daha güzel bi kasa ya iade edeyim vatana ben bunu başka alırım....Alışıyorsun.
Fanları değiştirseniz daha mantıklı bence, çünkü TD500 gerçekten çok şık.Msi mag 100r dede vardı alıştım ama bunun kadar değildi. Bu çok fazla 1000 lira verip beyninde o sesin sürekli olması sıkıntı , yokmu daha güzel bi kasa ya iade edeyim vatana ben bunu başka alırım....
Misal toxbox da atx kasa varBu hiç iyi bir durum değil. 1000 liraya traktör almışız resmen haberimiz yok... Rahatsız ediyor beni bu ses alışır mıyım bilmem.
seslimidir bilmiyorum ama hissetmiyorum bileSoru başlıkta arkadaşlar. Var mıdır bu kasaya sahip olup fanında ses olmayan ?![]()
1200 rpm iyiymiş.Misal toxbox da atx kasa varBende Matx var içindeki fanlar 1200rpm kadar cıkıyor.
1200rpm fan sesi değil hava sesi veriyor Yani bu coolermaster fanlar traktör sesi olmasa güzel fanlar sessiz fanlar.
Bende dayanamayıp Halo Serisi 3lü fan aldım. ne trı tır tır tır ses var neden Fanı 1000rpm çekince fan ses geliyor acayip derece'de sessiz argbde hoş aklında bulunsun değiştirmek istersen.