Kapiciveyselefendi
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 234
Virüslü değil hocam virüs taraması yapılamaz diyo 1mb lık dosya bile indirsen virüs taraması yapamıyo google driveEeEeEeEeEe
hocam virüslü paylaşdığınız link :/
Virüslü değil hocam virüs taraması yapılamaz diyo 1mb lık dosya bile indirsen virüs taraması yapamıyo google driveEeEeEeEeEe
hocam virüslü paylaşdığınız link :/
Arkadaşın drive da paylaşdığı link virüslü haberiniz olsunYalnız hocam işlemcinin GHz çok az sorun olmazmı ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
crack olduğu için virüs diyordur heralde :/
Virustotal den yaptım hocamVirüslü değil hocam virüs taraması yapılamaz diyo 1mb lık dosya bile indirsen virüs taraması yapamıyo google drive
GHz ile işlemci bakılmaz. Örneğin pentium 4 3 ghz ama 2004'de çıkış yaptıYalnız hocam işlemcinin GHz çok az sorun olmazmı ?
Phishing varmışYalnız hocam işlemcinin GHz çok az sorun olmazmı ?
Bu arada hocam o ekran kartı 800 tl fazla pahalı 1kya pek çıkamam ekran kartı için daha ucuzu yokmu İntel G41'den iyi ?8 gb yapmadan önce core 2 quad serisi 4 çekirdek işlemci serisine geçiş yapmaya çalış. 4 gb ram seni bir süre idare eder. Ayrıca 200-300 TL'lik r7 240 gibi bir ekran kartı alırsan en azından ufak tefek oyunlar oynayabilirsin, csgo gibi.
Oyun tavsiyesi olarak Son Oyuncu minecraft oynayabilirsin, benim bilgisayarım seninkiyle neredeyse aynıydı hep onu oynardım eskiden.
Aynen öyle benim şuanki işlemcim intel i5 3. Nesil 1.8 ghz yazıyo ama battlefield 1 i bile çalışıtırıyo (3.4ghz) işlemcinin nesli ve gücüyle alakalı ghz si ile değilGHz ile işlemci bakılmaz. Örneğin pentium 4 3 ghz ama 2004'de çıkış yaptıUmarım anlatabilmişimdir
R7 240 250 ile 350 lira arası geziyor nasıl 800 olacak ki?Bu arada hocam o ekran kartı 800 TL fazla pahalı 1kya pek çıkamam ekran kartı için daha ucuzu yokmu İntel G41'den iyi ?
Yanı virustotalPhisning var aynen bende tarattım ama bu virustotal doğru söyler demi ? çok açasım var ama korkuyorum :/
Taratın hocam ben linkten tarattım indirmedimDiğer online virüs tarama sitelerinede bakıyım en iyisi
Size kalmış hocam sizin bilgisayarınızMetascan mı ne oradan taradım sorun çııkmadı neye güvensem bilemedim başka bildiğim online yok avast hayatta denemem herşeye virüs diyor