hocam işlemci yükseltmesi yapmayı düşünmüyorum eğer denk gelirsem fiyatını beğenirsem q9650 almayı düşünüyorum fakat henüz sırası değil benim için.Yapıyor doğrudur e5450 alır ilerde diye söyledim 1030 baya kötü. 771 pin modlanıyor mis gibi oynanır.
peki ya darboğaz ne olacak hocamDış görünüşüne aldanmayın. OEM tasarıma sahip. GT 1030'dan ortalama olarak %27 daha güçlü.
Muhtemelen darboğaz olmaz ama emin değilim tam olarak.peki ya darboğaz ne olacak hocam
şu anki 9800gt kartımda işlemci kullanımı gta online da %50 %60 arası geziyor ekran kartı da 90 100Muhtemelen darboğaz olmaz ama emin değilim tam olarak.
O işlemci 4 çekirdeğe ve 3 GHz frekansa sahip doğru mu? Darboğaz olmaz büyük bir olasılıkla.şu anki 9800gt kartımda işlemci kullanımı gta online da %50 %60 arası geziyor ekran kartı da 90 100
evet 4 çekirdek biosta görünen 3.00ghz windows'da 2.98ghzO işlemci 4 çekirdeğe ve 3 GHz frekansa sahip doğru mu? Darboğaz olmaz büyük bir olasılıkla.
700 TL ye vardi hocam sahibinden de800Lira,pazarlıkla muhtemelen 750civarına alabilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:
işlemcin aynı mı?
Ah be abi şuan 570 veriyoruz bu fiyatahocam her an arıza yapacakmış gibi duruyor bu kart
eli yüzü düzgün olan en ucuz model de 1250tlEkran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da
Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da
Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
o fiyata 550 bile yok ki sarı sitedeAh be abi şuan 570 veriyoruz bu fiyata