Corona bira içindeki şeyler

erdem7975

80+
Reaksiyon skoru
22
kullanma tarihine daha 2 ay olmasına rağmen biranın içinde tortu gibi şeyler var bu neden olur?
1000001764.jpg

internetten baktım tüm sonuçlar tadına bağlıyor tadında normalden farklı bir tat aldıysan bozulmuştur bilgin olsun.

internetten baktım tüm sonuçlar tadına bağlıyor tadında normalden farklı bir tat aldıysan bozulmuştur bilgin olsun.
içtikten sonra görüp işkillenmiştir
Yok hiç içmedim marketten aldım bilindik bir marketten. Sonra eve geldim, markette fark etmemişim eve geldim içmeden böyle şişeye bakınca içinde birşeyler olduğunu farkettim. Normalde bu marka biradan çok alıp içmem ama neyse artık, herhalde çöpe atarım, 125 lirada çöpe gider. Sağlıktan önemli değil ya.

Yok hiç içmedim marketten aldım bilindik bir marketten. Sonra eve geldim, markette fark etmemişim eve geldim içmeden böyle şişeye bakınca içinde birşeyler olduğunu farkettim. Normalde bu marka biradan çok alıp içmem ama neyse artık, herhalde çöpe atarım, 125 lirada çöpe gider. Sağlıktan önemli değil ya.
merakımdan soruyorum zevkine mi içiyorsun yoksa para mı bol

Corona diye bira ismi mi olur Allah aşkına?!

bir şey olmaz hocam burdaki ekominide tarihi geçmiş bomonti alıyorum hep adam yaşlı yenilemiyor da.

coronayı çok severim. Dibinde biraz tortu varsa birazcık bozulmuştur pek zararı olmaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,261
Üyeler
187,305
Son üye
epciloon
Geri