içmiş işteŞefaf bira mı varmış
iyi de içtikten sonra konu açmanın ne anlamı variçmiş işte
içtikten sonra görüp işkillenmiştiriyi de içtikten sonra konu açmanın ne anlamı var
internetten baktım tüm sonuçlar tadına bağlıyor tadında normalden farklı bir tat aldıysan bozulmuştur bilgin olsun.
Yok hiç içmedim marketten aldım bilindik bir marketten. Sonra eve geldim, markette fark etmemişim eve geldim içmeden böyle şişeye bakınca içinde birşeyler olduğunu farkettim. Normalde bu marka biradan çok alıp içmem ama neyse artık, herhalde çöpe atarım, 125 lirada çöpe gider. Sağlıktan önemli değil ya.içtikten sonra görüp işkillenmiştir
merakımdan soruyorum zevkine mi içiyorsun yoksa para mı bolYok hiç içmedim marketten aldım bilindik bir marketten. Sonra eve geldim, markette fark etmemişim eve geldim içmeden böyle şişeye bakınca içinde birşeyler olduğunu farkettim. Normalde bu marka biradan çok alıp içmem ama neyse artık, herhalde çöpe atarım, 125 lirada çöpe gider. Sağlıktan önemli değil ya.
Öyle deme Amerika'da en çok satılan yabancı biradır kendisi.Corona diye bira ismi mi olur Allah aşkına?!
Genel anlamda bira içmeyi seviyorum.merakımdan soruyorum zevkine mi içiyorsun yoksa para mı bol
Dibinde yok genel anlamda şişenin tamamında neredeyse birşeyler var. Resimde de görünüyor. Neden olduğunu halen çözemedimcoronayı çok severim. Dibinde biraz tortu varsa birazcık bozulmuştur pek zararı olmaz.