Neler Yeni

CORONADAN SONRA ETKİSİ DEVAM EDİYOR

cagriunveren

80+ Bronze
Dostlar merhaba,
Yaklaşık 2 ay önce covid-19 oldum. Bazı semptomları yaşadım. (Halsizlik, Tat ve koku kaybı, baş ağrısı) sonrasında şükür atlattım. Fakat covid olduğum günden beri üzerimde etkisini gösteren tat ve koku kaybı halen devam etmekte. Benimle aynı durumu yaşayan var mı? Veya herhangi bir fikri olan var mı? Anlamıyorum neden devam ettiğini.

alperenn01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,516
İsim
Alperen Ceylan
Instagram
Alperen.cyln
Dostlar merhaba,
Yaklaşık 2 ay önce covid-19 oldum. Bazı semptomları yaşadım. (Halsizlik, Tat ve koku kaybı, baş ağrısı) sonrasında şükür atlattım. Fakat covid olduğum günden beri üzerimde etkisini gösteren tat ve koku kaybı halen devam etmekte. Benimle aynı durumu yaşayan var mı? Veya herhangi bir fikri olan var mı? Anlamıyorum neden devam ettiğini.
Oncelikle geçmiş olsun .
Tad kaybı hakkında bilgim yok ancak korana da bel ağrısı yaşayıp koranayı atlatalı 1 ay olmasına rağmen bel ağrısı devam eden akrabam var.

Squirtle48

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,905
İsim
Metehan Akyalı
Dostlar merhaba,
Devam eden semptomlar için doktora tekrar bilgi verdiniz mi veya gittiniz mi?
Büyük geçmiş olsun.

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Çok geçmiş olsun. Doktora şikayetlerinizi söylediniz mi? Söylemediyseniz söyleyin.

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
Dostlar merhaba,
Geçmiş olsun dostum.
Ben de atlattım Aralık ayının ilk haftası. Bulunduğum bina da asansör bozuk ve 7 kat inip çıkıyoruz bir şey oldugunda. Normalde 10 defa inip çıksam bir şey olmuyordu ama virüsü atlattıktan sonra 1 defa inip sonra çıkmaya başlayınca kesiliyorum. Ayrıca normalde üşümezdim ama şuan elim vs de üşüyor.

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,541
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme
Dostlar merhaba,
Ben Corona olmamın üzerinden 1. 1.5 ay kadar zaman geçti. Hala belirtiler var (koku, buruna gelen kötü koku vb.)

cagriunveren

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sonrasında doktora hiçbir bilgi vermedim dostlar. Fakat bu sıkıntı halen devam etmekte olduğu için, açıkçası canımı bi hayli sıktı. İlk müsait olduğum zamanda doktora tekrar başvuracağım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben Corona olmamın üzerinden 1. 1.5 ay kadar zaman geçti. Hala belirtiler var (koku, buruna gelen kötü koku vb.)
Çok geçmiş olsun dostum, demek ki sadece bende olmuyormuş. Onu anladım.

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
Sonrasında doktora hiçbir bilgi vermedim dostlar. Fakat bu sıkıntı halen devam etmekte olduğu için, açıkçası canımı bi hayli sıktı. İlk müsait olduğum zamanda doktora tekrar başvuracağım.
Gecikmeden doktora gitmelisin.

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
En iyisini yaparsınız. En kısa zamanda aile hekimine veya bir doktora başvurun.

cagriunveren

80+ Bronze
Geçmiş olsun dostum.
Ben de atlattım Aralık ayının ilk haftası. Bulunduğum bina da asansör bozuk ve 7 kat inip çıkıyoruz bir şey oldugunda. Normalde 10 defa inip çıksam bir şey olmuyordu ama virüsü atlattıktan sonra 1 defa inip sonra çıkmaya başlayınca kesiliyorum. Ayrıca normalde üşümezdim ama şuan elim vs de üşüyor.
Ne biçim bir illet arkadaş. Kurtulamadık gitti ya.

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çok geçmiş olsun dostum, demek ki sadece bende olmuyormuş. Onu anladım.
Şuan dediklerinizi duyunca virüs olmamak için çok ama çok daha dikkat edicem. Geçmiş olsun , doktordan destek almalısınız.

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Merhabalar . ben çok araştırdım ve çeşitli araştırmalarda gördüğüm kadarıyla; saç dökülmesinden, kalp aritmisine , tat ve koku kaybının 7 8 aylık sürece kadar sürmesine kadar çok fazla komplikasyon kalıcı hale gelebiliyor maalesef. Şimdilik sabretmek ve doktorunuza danışmak iyi olacaktır.

Top Bottom