Yardım Corsair 3200mhz çalışmıyor

Reaksiyon skoru
9
Buradaki kitapçığa göre

chanel a 2 ve 4

Chanel b 1 ve 3 bu şekilde iki kiti takıyorum

Ama asıl sorun burada başlıyor.

2113mhz stok ayarlar de test ediyorum kırmızı hata almıyorum

XMP açıp 3200 alıyorum

Kırmızı hatalar alıyorum

4 tane rami tek tek 3200mhz test ediyorum kırmızı hata yok

Çift modüler olarak test ediyorum 8x2=16 olarak 3200mhz yine hata yok

Ana 4lu test de test ediyorum 3200mhz kırmızı hata ?

ne zaman aldın ? aldıgın yere bunun fotoğrafını atıp yenılenmesını ısteyebılırsın

1 tane kit bende vardı ekstra 3gun önce aynısından bir kez daha aldım 32gb olsun dedim ama böyle bir sorumla karşılaşıyorum ramler de ariza yokki değişim veya servise gönderim.

1 tane kit bende vardı ekstra 3gun önce aynısından bir kez daha aldım 32gb olsun dedim ama böyle bir sorumla karşılaşıyorum ramler de ariza yokki değişim ve servise gönderim.
sonuçta bu bir hata bunun fotoğrafını atıp değiştirebilirsin ramleri tek tek deneme şansın varmı?

sonuçta bu bir hata bunun fotoğrafını atıp değiştirebilirsin ramleri tek tek deneme şansın varmı?
Denedim belirtim konuda tek tek cif çift herhangi bir kirmizi hata cikmiyor

anakartınızın marka modeli ne acaba
ben de daha önce gigabyte b350m anakart vardı . ram frekansi konusunda bayağı sıkıntılar çektim
değişik bios sürümleri ile denedim f28 ile gayet güzel overclok olan ramler diğer sürümlerde uyumsuzluklar yasattı

anakartınızın marka modeli ne acaba
ben de daha önce Gigabyte b350m anakart vardı . RAM frekansi konusunda bayağı sıkıntılar çektim
değişik bios sürümleri ile denedim f28 ile gayet güzel overclok olan ramler diğer sürümlerde uyumsuzluklar yasattı
2600x

Gigabyte b450 aoros pro anakart bios f50

öncelikle xmp yi kapatıp ram frekans, zamanlama ve voltajlarını manuel olarak girip o şekilde deneyin
ram lerin üzerinde zamanlamaları voltajı vs yazar (ya da kutuda )
hata aldıkça zamanlamaları yükseltin
internette anakartınızla ramlerin en uygun çalıştığı zamanlamaları arayabilirsiniz
bunlarla olmazsa değişik bios sürümlerini deneyin f50 bios sürümü hatırladığım kadarıyla ryzen 3000 uyumu için çıkmıştı

eğer hiçbir şekilde 3200 calıstıramazsanız ram frekansını 21333-2666-2999 diye kademeli olarak artırmayı deneyin
maalesef gigabyte anakartlar ram konusunda çok nazlı
su an msı b450 anakart var iki tık ile iki ayrı marka ve iki ayrı frekansta ram i (2400 mhz ve 3000 mhz ) aynı frekansta (3000mhz )calıstırabiliyorum sorunsuzca

öncelikle xmp yi kapatıp RAM frekans, zamanlama ve voltajlarını manuel olarak girip o şekilde deneyin
RAM lerin üzerinde zamanlamaları voltajı vs yazar (ya da kutuda )
hata aldıkça zamanlamaları yükseltin
internette anakartınızla ramlerin en uygun çalıştığı zamanlamaları arayabilirsiniz
bunlarla olmazsa değişik bios sürümlerini deneyin f50 bios sürümü hatırladığım kadarıyla ryzen 3000 uyumu için çıkmıştı

eğer hiçbir şekilde 3200 calıstıramazsanız RAM frekansını 21333-2666-2999 diye kademeli olarak artırmayı deneyin
maalesef Gigabyte anakartlar RAM konusunda çok nazlı
su an msı b450 anakart var iki tık ile iki ayrı marka ve iki ayrı frekansta RAM i (2400 mhz ve 3000 mhz ) aynı frekansta (3000mhz )calıstırabiliyorum sorunsuzca

Ama o zamanda mhz kaybım olamayacak mi ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,448
Üyeler
188,937
Son üye
jg g kjhhlhh
Geri